Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibbibimucha

Jak nie pojade z nim to mnie zdradzi??

Polecane posty

Gość bibbibimucha

Zjechalismy do Polski) zagranica dobrze zarabial ja nic a teraz w Polsce jego firma kiepsko sie kreci ja natomiast jestem na stazu pracuje jako kosmetyczka a on mi nagle mowi ze jedziemy z powrotem bo jemu interes sie nie kreci a co ze mna ??mam jechac i siedziec znowu bez pracy i przerwac staz jeszcze 3 miesiace stazu zostalo .I caly czas mowi ze jedziemy bo widzisz jak jest mi jak narazie jest dobrze w Polsce chce zebym przerwala staz co ja ma robic a dodam ze jak sam pojedzie to bedzie pisal z dziewczynami na gg kiedys probowal laske do domu zaprosic udawal ze sam mieszka a poejchal tylko na 3 dni a ja nie chcialam jechac bo mi sie tam nudzilo bez pracy i co ja mam robic? Zagranica popadlam w depresje z braku pracy i siedzenia w domu bylam typowa kura domowa al eon uwazal ze jest mi dobrze jak siedze w domu kasy nie mialam na nic ale on uwazal ze mam wszystko no moze on mial wszystko ale mi nawet brakowalo podstawowych rzeczy

Gość ZDRADZI
JA CI TO MÓWIĘ

Gość zaufanie a co to jest
zdradzi, na pewno zdradzi. powodzenia:D nie ma to jak zaufanie.

Gość Kochajaca_Zoneczka
dokladnie ja z moim mieszkam za granica 4 lata ponad mamy synka i oklamywana bylam ciagle ........

Gość co za czasy nastaly
heheheh, jest tutaj temat o takim, co mieszka 500km od laski, a ona go na wykolowala z kolesiem z imprezy..... milosc i zaufanie!