Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółty jesienny liść

Co Słychać??

Polecane posty

Gość żółty jesienny liść

U mnie nic ciekawego , siedzę i użalam się nad sobą ,chyba dopada mnie chandra jesienna... a co u Was?

Gość resistant ttt
beznadziejnie.

Gość żółty jesienny liść
hmmm mam tyle urojonych zmartwień , że nie wiem od czego zacząć.. hyhy A jak wasze samopoczucie??

Gość opowiedz o tych zmartwieniach

Gość resistant ttt
ja też chętnie posłucham.

grunt to się niczym nie przejmować.wiem,ze to nie takie łatwe ale pomaga w życiu:-) a zmartwień zawsze jest dużo bo tak ten swiat jest skonstruowany

Gość żółty jesienny liść
to nic takiego strasznego, takie moje małe zmartwienia i tak troszkę się użalam nad sobą po prostu już od dłuższego czasu jestem zamknięta z mężem w czterech ścianach ,i tylko wieczne oszczędzanie ,najpierw na ślub ,później na remont mieszkania , później na auto i dużo innych rzeczy . Nie pamiętam kiedy ustani raz spędziłam milo czas ze znajomymi , nie martwiąc się o nic..... Chciałabym gdzieś wyjść... mam ochotę się upić.. :)

ja też nie wychodzę z domu bo dzieci i inne sprawy mnie pochłaniają . autorko----a może pomoze wypad na kawkę do kolezanki ? to nie wymaga dużych nakładów finansowych:-)

Gość żółty jesienny liść
tak się składa ze większość moich znajomości się nieco rozluźniła , przez to ze nie miałam dla nich czasu . Te koleżanki z którymi utrzymuje lepszy kontakt , w tygodniu są zajęte swoimi sprawami.W weekendy zawsze wszyscy gdzieś wychodzą i wtedy dzwonią ,ale ja w tym czasie przeważnie pracuje:(:(

Gość żółty jesienny liść
jest tu kto??