Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze ladnie

przetlumaczy mi ktos z ang. ????????????

Polecane posty

Gość prosze ladnie

chodzi mi o piosenke nie jest dluga moze nawet nie byc tluamczenie tylko oddany jej sens. pomoze ktos?

Gość dzięęęęęeekujęęęęę z gory
I don't know, what went wrong If I did, would it matter cause It just wasn't enough You know when the moment comes To be strong, to resistance And that is what We're lead to believe When the big road falls apart And you think that the feeling will linger You need somewhere to start I will be here Guess that things didn't work out It will soon disappear and will be miles away Away from here You don't mind if life's not that pretty It will soon disappear and will be miles away Away from here When the big road falls apart And you think that the feeling will linger You need somewhere to start I will be here And when it all seems to fall apart You can't breathe You don't know what you're thinking You need somewhere to start I will be here Oh oh oh oh oh I will be here, I will be here Oh oh oh oh oh I will be here, I will be here You know when the moment comes To be strong, to resistance And that is why We're lead to believe

nie wiem, co poszło źle gdybym zrobił coś, czy przyczyna miałaby znaczenie? to po prostu było niewystarczające wiesz, kiedy przychodzi moment, w którym musisz być silny, żeby wtrzymać i to jest to jesteśmy prowadzeni, żeby wierzyć kiedy duże drogi rozpadają się i myślisz, że uczucie pozostanie musisz skądś zacząć ja będę w tym miejscu domśl się, że rzeczy nie układały się to niedługo zniknie i będzie daleko daleko stąd nie obraź się, jeśli życie nie jest takie piękne to niedługo zniknie i będzie daleko daleko stąd kiedy duże drogi rozpadają się i myślisz, że uczucie pozostanie musisz skądś zacząć ja będę w tym miejscu kiedy duże drogi rozpadają się i myślisz, że uczucie pozostanie musisz skądś zacząć ja będę w tym miejscu oh oh oh oh oh ja będę w tym miejscu, ja będę w tym miejscu oh oh oh oh oh ja będę w tym miejscu, ja będę w tym miejscu wiesz, kiedy przychodzi moment, w którym musisz być silny, żeby wtrzymać i to jest powód, dlaczego jesteśmy prowadzeni, żeby wierzyć ------------------------------- kiedy duże drogi rozpadają się i myślisz, że uczucie pozostanie musisz skądś zacząć ja będę w tym miejscu i kiedy wszystko wydaje się rozpadać nie możesz oddychać nie wiesz, co myślisz musisz skądś zacząć ja będę w tym miejscu, ja będę w tym miejscu PS. www.tekstowo.pl TO jest piosneka Tiesto?

Gość eeeeeeeeee..
TO TLUAMCZENIE ZE STRONY.. JAKIES TAKIE.. :/ moze ktos oddac sens tej piosenki;>

Gość no nikt nie jest taki madryP