Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamiiiii synekkkkkkk

Obiecał mamie ze bedzie spał w domu.............

Polecane posty

Spytałam sie go czy zostanie dzis u mnie na noc, powiedział ze nie moze bo obiecal mamie ze dzis spi w domu.Facet ma 25 lat.SZok.

Gość tytynkaaaaaaaaaaaaa
masakra koles

Gość egeszegee
dobre hhehehe

nie chcialam dzis byc sama w domu, nawet nic sobie z tegoi nie zrobil.I to sie nazywa milosc.

Podobnież przyciągamy określone typy ludzi do siebie i tak np. wnioskuję, że jesteś pewną siebie i odważną kobietą, która życia się nie boi ... a Twój chłopak jeszcze dzieckiem, który potrzebuje matki ;-) Przeciwieństwa się przyciągają - takie prawa natury :-)

Przecież to ściema była :) Nie chciał zwyczajnie zostawać u ciebie bo miał jakieś inne zajęcie. Brutalnie mówiąc poruchał, jeść pewnie też dostał :D i chciał już wrócić do domu przed TV, komputer czy do kolegów. Kobieto nie bądź naiwna :)

zostaw go w cholerę. Ja mam męża, który po ośmiu latach związku ze mną uzgadnia z mamusią nawet to, co kupić babci na urodziny. Jest u niej codziennie i zawsze to, co ona powie jest najważniejsze. Ciężko się z takim żyje.

Wiem juz ze mnie oklamal.Jak mnie ten zwiazek wkurza.PRzyjechal doslownie na 1h.Pojechal o 18.30 mial cos zalatwic dolownie chwila.Dzwoni teraz do mnie ze zrobi sobie kanapki i idzie spac.Gdyby chcial to by przyjecha;l nawet na h.Widac ze niecche.

Gość a może chłopak właśnie
tak rzadko nocuje we własnym domu? I dlatego mamie obiecał że dziś na pewno? Ty lepiej się wszystkiego dowiedz :)

Gość gitarra
Lopez, Ty to życie znasz :D lepiej bym tego nie ujęła ..: Przecież to ściema była Nie chciał zwyczajnie zostawać u ciebie bo miał jakieś inne zajęcie. Brutalnie mówiąc poruchał, jeść pewnie też dostał i chciał już wrócić do domu przed TV, komputer czy do kolegów. Kobieto nie bądź naiwna! święte słowa!!! ;):classic_cool:

Gość kasienka8444
tez tak mysle ; / tacy sa faceci a ja juz nie chce sie w zaden zwiazek angazowac ani kochac bo na poczatku jest super a potem zaczyna sie oszukiwanie i sciemnianie....

Gość słuchaj jesli facet cos
OBIECAl, to powinien dotrzymac, niezaleznie jakiego powodu obiecal. Odpowiedzialny czlowiek tak postepuje.Chcesz kogos, kto obiecuje i ma to gdzies?

Prze 3 miesiace tego zwiazku jestem tak znisczona psychicznie.Wszystko inne wazniejsze odemnie.

Ale on ma 25 lat.A ja mi cos obieca to sie nie liczy.

Gość a ty kim jesteś
zeby chłopaka na noć sprowadzać? nie wstyd ci?????????

A czego mam sie wstydzic.mieszkam sama na stancji mam 24 lat.

Gość E tam pewnie
jestes kobieta bluszczem.Facet sie dusi poprostu:)

Gość nmhmhjhhj
Lopez, jakie inne zajęcia mogą być lepsze od nocy spędzonej z kobietą no niestety, dla niektorych facetow nawet noc z super atrkacyjna laska nie jest ciekawa bo zwyczajnie laska ich nie kreci, nie czuja nic,. wola kumpli...zamiast kochac sie z partnerka wola pojsc wyrywac laski do klubu:) nic nie ma w tym dziwnego

Gość baqs
fakt. nie chce mu sie wiem co mowie sam jestem facetem. ale słabiak z niego. to najgorszy kit jaki mozna wcisnac, obraca sie zawsze przeciwko facetowi (bo kobieta nazywa go maminsynkiem)... raz popełniłem ten błąd. teraz mówie ze mam jakąś nauke. albo ze musze wpasc w drodze powrotnej do biura bo szef cos chciał itd. itd. itd. No cóż faceci czesto mająlepsze rzeczy do roboty. mamy ochote sie napic z kumplami. pograc w bilard. pojechac na nielegale i pokazac tam co to nie my. a jak kobieta tego nie moze zrozumiec no to cóż trudno trzeba sciemniac

Gość baqs
ale fakt jak cos obiecam to sie tego trzymam:)

Po tym wszystkim to juz nie wiem na czym polega zwiazek?Jak to jest byc z kims?Twierdzi ze mnie pokochał, ze mu na mnie zalezy.Ale dlaczego ja tego nie czuje.Dlaczego jak ja sie do niego przytulam nie czuje tego ciepla.On jest malomowny cichy a ja uwielbiam rozmawiac.Uwielbiam sie przytulac.od 3 tyg. kochalismy sie tylko 3 razy.

Ja mogę wpaść Cię poprzytulać i pogadać i co tam jeszcze chcesz ;) Ostatnio jakoś mam niedobór czułości :( Acha i mi się chce w zasadzie codziennie więc zapomnij o 3x w ciągu 3 tygodni.