Beciula 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Witam, mam pytanie, czy jak sie idzie prywatnie na wizyte do ginekologa to potrzeba aktualnego ubezpieczenia? Bo mam nie aktualne a publicznie w przychodni jest ono wymagane. A potrzebuje dostac sie do Ginia, czy prywatnie przyjmie mnie bez ubezpieczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 16, 2009 jak sie idzie prywatnie to nic nie trzeba, tylko kase:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DESZCZOWA PIOSENKA 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Oczywiście. Przecież płacisz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beciula 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Ok dzięki. A wiecie ile mniej więcej może wziąć ginekolog za samo wypisanie recepty na tabletki anty? I jeśli któraś z Was dziewczyny jest może z Warszawy i mogłaby mi zaproponować jakiegos dobrego ginekologa taniego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OgnistyPocałunek 1 Napisano Wrzesień 16, 2009 placisz za wizyte a wypisanie recepty nic nie kosztuje.ja place za wizyte 100 zl, jestem z okolic Wawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beciula 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Ojej żeby wejść dostać recepte i wyjść i mam zapłacić 100zl ekstra :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co myslałaś Napisano Wrzesień 17, 2009 no tak już jest, ale możesz dostać receptę na 6 opakowań ja płacę 60 zł, ale nie w Wa-wie. już wolę iść i zapłacić niż chodzić państwowo i z łaski dostawać receptę na góra dwa opakowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak potrzebujesz Napisano Wrzesień 17, 2009 bardzo pilnie tylko recepte to do rodzinnego idź. mi wypisuje bez problemu. za wizytę receptową u ginki płacę 50 zł, jak są badania to 80. wielkopolska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beciula 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Ja wiem że się dużo płaci ale.. to w takim razie nie chce wiedziec ile bym zapłaciła za wizyte razem z badaniem. No nic, dzieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Doliviia Napisano Wrzesień 17, 2009 Nie marwt sie pieneidzmi. ja z usg place 80 zl. Lekarz jest z radzionkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beciula 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Ja szukam lekarza w Warszawie. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach