Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chce dzidzie

bóle spojenia łonowego- miala ktoras z was

Polecane posty

witam mam pytanie czy ktoras miala bole spojenia lonowego.od paru dni prawie nie umiem chodzic, czasem naprawde boli. do lekarza ide dopiero wtorek.ale zastanawiam sie czy moze nie isc wczesniej. moze powod tych boli jest cos innego. Juz i tak mam za krotka szyjke macicy.strasznie sie przejmuje tym. boli tak jakbym miala w okolicach krocza zakwasy

Gość miala miala juz ze sto topikow
o tym bylo

ja to wczoraj tez czytałam pierwsze zasadnicze pytanie jestes w ciazy??? i co ma spojenie do szyjki maciccy? bo j nie qmam

tak w 31 tyg a z ta szyjka i macica chodzi mi o to, ze mi wydaje sie ze to bole spojenia ale moze cos innego. moze cos zwiazane wlasnie z szyjka macicy - niewiem. poprostu bola mnie kosci i niewiem czemu wczoraj pisalam, niedostalam odpowiedzi dlatego probuje dzisiaj jeszcze raz

nie wydaje mi sie że spojenie cie boli dopier przy porodzie sie rozstapi a puki co nie ma sie co bac proponuje dla upewnienia dzwonic do lekarza i zaznaczyc z ci to przeszkadza nie martw sie na zapas

moze to glupie pytani(pewnie jest) ale ten bol w kosciach ,w okolicach krocza ... moze oznaczac ze robi sie sie rozwarcie?

Gość oleksja11
ja mialam takie bóle ,baaaardzo silne przed 30 tyg nawet, tak bywa, trzeba duzo odpoczywac

raczej nie bo czułbys bóle w plecach,w okolicach nerek(w zakończeniach nerwowych) w podbrzuszu ale absolutnie nie w kosciach to raczej mało prawdopodobne jesli jest to twoj pirwszy poród to i tak go nie przeoczysz i napewno bedziesz wiedziała ze to juz ;) kobiety pod koniec ciązy panikuja ja miałam sraczke przez ostatni tydzień i codziennie mówiłam ze rodze i chciałam mieszkac pod szpitalem tak na zas ;) a jak przyszedłczas to sie spakowałam i pojechałam do szpitala i wiedziałam ze to juz

Gość friderika
jestem w 40 tyg ale tez miałamte bóle , ale teraz sa silniejsze szczególnie na noc po dniu w którym dośc duzo stałam i chodziłam. Cięzka sprawa aleda się znieść.

Gość zuzanna88
błagam pomożcie. Od tygodnia mam kilka razy w ciagu dnia ból jakby brzuch sie obnizał taki pionowy ucisk (cieżko to opisać) do tego silne bóle krocza, którym towarzyszy wodnisty zielonkawy upław.Wizyta dopiero za 2 tygodnie, nie wiem czy powinnam szybciej skontaktować siez lekarzem.

a w ktory miesiacu jestes ciazy! pedz do lekarza jak najszybciej bo to moga byc wody a jak sa zielone to jest zle!

Gość 55thththt
mam to samo, jestem w ciąży wiem jak bardzo to boli, ale nic się z tym nie zrobi raczej uśmierzanie bólu przez minimalizowanie ruchu to kości, stawy, wiązadła, ucisk, też ciągle myślałam o spojeniu łonowym, ale to już większy kaliber, choć wiem jak ból jest wykańczający pozostaje nam leżeć i odpoczywać a ból i tak będzie, minie po porodzie