Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chinol..00

dziewczyny powyżej 70 kg to już nie kobiety

Polecane posty

Gość chinol..00

okropne są, wyglądają jak kloce, nie rozumiem jak można się tak zapuścić, podejrzewam że własnie wśród nich jest najwiecej samotnych :O idealna waga to 55 kg :) i tylko takie kobietki pozdrawiam 👋

Gość ania11111111111
a 55.5 lub 54.5 odpada? kurde faja faja

Gość kaskadka
no tak jak mierzysz 185 to waz sobie 55, kolejna debilka

Wiele ludzi ma inny odcień skóry, i to tez ludzie. wiele ludzi ma inne poglądy niż ty i to też ludzie. Nie każdy na tym świecie musi być idealny lecz każdy może zasłużyć na wzgardę od takich "idealistów". Smutne to bo świadczy o tym jak malo wiesz o życiu i jak mało pragniesz dostrzec.

Gość mamućka
Mellygion....popieram

Gość idealne....
zarówno dla kobiety mającej 180 cm wzrostu jak i dla tej majacej 155 cm.😴

Gość Cinnamonn Tea
Brawo!! Wyślij mnie prosto do Auschwitz w takim razie!

Gość chinol..00
Nie, pusty wielorybie. Panna na zdjęciu jest anorektyczką, a ja mówię o SZCZUPŁYCH. Szczupłych, rozumiesz to słowo, czy jest dla Ciebie odległe jak inna galaktyka?

a prawdziwy facet zaczyna sie od 80-85 kg w górę :P kazdy ma inny gust... ja np czesto patrzę na inne kobiety - i podobaja mi sie takie max 55-60 - a tez jestem kobieta :) oczywiscie nie mowie o 185 cm kobietach, bo takie ciałka mimo wszystko powinny miec. Ale dziewczyny 170-175 nie powinny przekraczac 60 kg :) przynajmniej ja mam taki gust :)

Gość 55 kg to dobra waga
dla ok 170 cm. Dziewczyna 160/55 bedzie dośc pulchna, natomiast przy 180 cm bardzo wychudzona :O

panna na zdjeciu oczywiscie jest anorektyczka ale nie powiedziales, ze chodzi Ci o szczuple, podales tylko idealna wage wedlug Ciebie. Kobieta powyzej 185cm-a sa takie :P bedzie mniej-wiecej tak wygladac. I kto dal Ci prawo do nazywania mnie wielorybem? Ja Ci nie ublizalam:O

racja. Kobieta majaca 170 cm wzrostu powinna ważyć max 60 kg - tak pokazuje wskaźnik BMI. Majac 170 cm minimalna waga to 53... reszta jest idealna :)

Gość uuuuuuuppppp

mam 175 cm wzrostu i ważę 80 kg:) uważam że mam wspaniałe ciało - gładką skórę i świeżą cerę, zachowane proporcje, zgrabne nogi i płaski brzuch - taka budowe okresla sie jako "nabita". wkrotce wychodze za mąż za wysokiego i wysportowanego mezczyzne, zawsze spotykalam sie z przystojnymi facetami, bez problemow z wagą:) cale szczescie sa jeszcze wspaniali mezczyzni, ktorzy lubią poczuc prawdziwa kobiete:) POZDRAWIAM PRAWDZIWE KOBIETY!

Gość no nie teraz znów
nie przesadzajmy w druga stonę...rozumiem, ze kobiety mające normalną, szczupła budowę nie są "prawdziwymi kobietami"?:O

Gość waga swoją drogąale to
nie wszystko!!!grubość kości,tkanki tłuszczowej-więcej mówią!

Gość bagagaga
podobno mięśnie ważą więcej niż tłuszcz

Gość oczywiscie ze nie ma sie
co sugerowac wagą tylko tym co po prostu widzimy bo ktos moze wazyc dużo z racji tkanki mięśniowej a być szczupły a ktos niby mniej a miec otłuszczone,galaretowate ciało.

Gość to dziewczyny czy kobiety
zdecyduj sie z tym tematem:D

Gość Jo GouId
powyżej 70 ?! chyba kpisz. powyżej 60 to już grubasy a prawdziwe laski to do 50-52 kg (ja sama waze mniej niż 50 :D )

naturalnie kobiety o wzroscie do 170 cm powinny ważyć w granicach 45-50 kg natomiast wyższe mogą do 56-58 kg reszta to tłuszcz i mięso.

Gość so meny times
rzeczywiście te modelki XXL mają ładne buźki, dlatego gdyby do tego były jeszcze trochę szczuplejsze wyglądałyby bosko

a twoj pan doktor psychiatra dał ci nowe tabletki ?

Gość kokkoksa
Ja mam 176 i nie wyobrazam sobie wazyc 55 kg :O Bym chyba wygladala jak dziecko wojny :O No dajcie spokoj, kobieta ma wygladac jak kobieta a nie jak wychudzony chłopiec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Michelle Rodriguez naturalnie kobiety o wzroscie do 170 cm powinny ważyć w granicach 45-50 kg natomiast wyższe mogą do 56-58 kg reszta to tłuszcz i mięso. Tłuszcz i mięso..a mają być same kości i skóra, tak? Kurcze, to jakoś muszę sie też tych mięsni chyba pozbyć 😭