Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chinol..00

dziewczyny powyżej 70 kg to już nie kobiety

Polecane posty

Gość Oleńka234
dim dam dommmmmmmmmm - to przecież sarkazm ... Osoba tworząca ten temat, ma chyba także 55 IQ ... z tego można tylko drwić ...

Dziewczyny nie wiem jak wy ale dla mnie to są tylko żarty Każdy ma swój rozum i swoje ideały :)

Gość a ja waże 220 kg i mam 125cm
wzrostu i każdy chce się ze mną umawiać!!!!!

Gość p20pppp
Masz racje cycki z waty , dupa z waty i do wyra same gnaty !!!

Ja też mam 170 cm i najniższa waga jaką mogę mieć to 58 kg ... poniżej wyglądam bardzo źle ... nawet kilogram robi różnicę ... kości zaczynają mi wystawać ... -- jestem w szoku :o :o :o ja też mam 170 cm i ważę 49-50 kg i wcale nie wyglądam jak kościotrup! mam szerokie biodra , duże cycki i przez to wyglądam tak...pospolicie...zazdroszczę szczupłym dziewczynom :(

p20pppp Masz racje cycki z waty , d**a z waty i do wyra same gnaty !!! dołączam się do prawdziwych kobiet ja ważę zaledwie 80 kg i jest i duży cyc, i piękny zad, a i hiszpana można robić nie tylko dorodny biustem ale i też fałdkami na słodkim brzuszku 🌼 ale co oni wiedzą o prawdziwych kobietach

Gość Oleńka234
A teraz można kupić w kiosku kości i sobie złożyć "ideał" :P

Gość kkukkla
ja rozumiem, są gusta i guściki ale dlaczego kobieta która waży 80kg, mówi, że facet wiążący się z kobietą 80kg lubi poczuć prawdziwą kobietę, insynuując, że kobieta np jak ja ważąca 55 kg to już nie jest prawdziwa kobieta i mój facet już nie lubi poczuć prawdziwej kobiety czy ja Ciebie obrażam, dziewczyno ważąca 80kg? nie więc dlaczego Ty mnie tak? i skąd ta nienawiść i patrzenie z góry na kobiety szczuplejsze?

ty ej ćwoku => Komentując krowy pod Twoim linkiem: niektóre kobiety są jak prawda - naga nie zawsze piękna... :o Jo Gould => jesli do tego masz fajne wcięcie w talii, to jak dla mnie taka figura to ideał. Pospolite są baby z wielką dupą i oponą na brzuchu, albo szczupłe laski, ale "gumiaste" - znaczy: szczupłe od głodzenia się, a nie od sportu. Zezwiązkuje się taka ,zaczyna jadać z facetem i juz tyje jak świnia...

Gość kkukkla
Zołza jakich mało- więc uważasz, że ja 55 kg jestem napewno nieatrakcyjna i nie jestem "prawdziwą" kobietą tak?

Taka kobieta jak zolza bedzie miala wieksze powodzenie. Zapytajcie czy facet chce sie ocierac o kosci czy zapuscic w miekkie cialo. Nie chce obrazac szczuplych lub suchych. One sa kochane przez innych,fanow wlasnie takiej wagi kobiet. Ale wybiore osoby oscylujace przy sylwetce normalnej.Czyli troche wiecej niz szczupla.

Gość kkukkla
ale chodzi o to, że nikt nie ma prawa pisać, że kobieta ważąca 55kg nie jest prawdziwą kobietą a ta ważąca 80 kg już jest każda kobieta to kobieta, z krwi i kości a co do wagi to są gusta i guściki ale nie powinno się wartościować kobiet ze względu na liczby i gabaryty fizyczne

Wlasnie tak jak Kaliban napisal. Czesto po wejsciu w zwiazek taka co sie glodzi tyje. Taka normalnej postury je normalnie na co dzien i musimy sie bac ze nagle zrobi sie z niej slon 120kg

no nie powinno sie, ale sie to robi. jestesmy zaszufladkowane i tak wlasnie oceniaja nas faceci ta duze cycki, a ta ma duza dupa, a ta jest plaska. i koniec tak juz jest

Fałdy i boczki są ohydne :o No, chyba, że u świni :P

Gość kkukkla
ja np mam `170cm, ważę 56 kg i czuję się w tej wadze świetnie, czuję się atrakcyjna, mój mężczyzna uwielbia moje ciało ale nie zaprzeczam, zę kobieta o wadze wyższej nie jest atrakcyjną i nie mówię, że jest mniej kobieca niż ja brzydzi mnie to jak kobiety szczupłe i pulchniejsze walczą ze sobą, obrażają się nawzajem i wyzywają tylko dlatego, że mają inną wagę z czego się to bierze? zapewne z kompleksów gdyby kobiety się akceptowały w 100% jeśli chodzi o wagę, to nie oczerniałyby kobiet o innej wadze właśnie z tego powodu

No i na tym mozna zakonczyc Kazdy juz sobie potargal kudly, dopisal o faldkach i kosciach To teraz czas na zmiane tematu Czy wszystkie prawiczki z sali w koncu wyszli na polowanie na swoje dziewice?:classic_cool:

ale waga to jest rzecz, ktora jestesmy w stanie kontrolowac. jezeli ktos chce byc spasiony to niech sie obzera smietnikowym zarciem, a jak ktos chce byc wychidzony to niech nie je. taka rywalizacja, ktore cialo jest piekniejsze jest nie na miejscu. wiadomo, ze wychudzona sylwetke promuje w gazetach i moze autorka sie za duzo naogladala. moim zdaniem kazdy powinien dbac na tyle o siebie, zeby byc zdrowym i dobrze sie ze soba czuc.

Gość Fararara
Autorka topicu ma najwyraźniej problem, bo... sama jest gruba!!! MASZ KOMLEKSY CZY CO!!!! PO CO W OGÓLE ZAKŁADAĆ TAKIE TOPICI!!!!

Gość Fararara
Myślę że takie wypisywanie bzdur jest głupie i każdy ma swoje zdanie na ten temat... Osoby grube niech sobie będą grube a chude chude!! O co tyle szumu!!?

adwokat grabaża => jeśli przez normę rozumiesz medianę, to będzie to 10 kilo za dużo :P Ja tam wolę laski, które uprawiają sport (szerokie biodra i większy cyc mile widziany). W razie czego, jak im się przybierze, (ciąża, choroba wymagająca leżenia etc.) szybko zrzucą. Taka "normalna", co ją opisujesz, jak przybierze to już nie zrzuci...

Gość Fararara
Zgadzam sie tu z icobytu. Ważne żeby się dobrze czuc i koniec.!

Kaliban byles blisko. Normalna czyli taka miekka jesli wiesz o co mi chodzi,ale gdy sie napnie to gietka,elastyczna :classic_cool: czesto dziewczyny trenujace fitnes na pierwszy rzut oka wydaja sie niektorym grubsze, polecam je poznac blizej jakie sa mhh dobra 15:40 dzieci sa przy komputerze :classic_cool: