Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel-Sosna

dziewczyny mam do was bardzo wielka prośbę otóż poznałem nową dziewczynę i bardz

Polecane posty

Gość Daniel-Sosna

dziewczyny mam do was bardzo wielka prośbę otóż poznałem nową dziewczynę i bardzo bym chciał z nią zostac do końca życia ale boje sie jakoś sam cośdo niej napisać i dlatego sie zwracam do was zeby ja nie stracic podam swoj numer gadu gadu i tam opowiem jak ją poznałem i co mam dalej napisac wiecej do niej bardzo bede wdzięczny za udzielenie mi rady jak mam z nią pisac oto moje gadu gadu-2897376

Napisz ta historie po prostu tutaj. Watpie, zeby ktos tyral do Ciebie na gadu (juz nie mowie nawet o tym, ze niektorzy gg nie maja) tylko po to, zeby pomoc. Mozliwe, ze chciales tez uniknac glupich komentarzy - podajac swoj numer gg naraziles sie na nie jeszcze bardziej.

Gość qwertyyyyyyytr
jesteś imitacją mężczyzny.

Gość Daniel-Sosna
wiec poznałem tą dziewczynę na dyskotece po prosiłem o numer tel ale mi nie chciala dac odpowiedziała ze sie nie znamy ale zaproponowała jesli przyjde do jej sklepu w ktorym pracuje to mi poda wiec ja dzism poszedłem i dotrzymała słowa podała numer tel, opowiedziałem jej w krótkiej chwili o tragicznym wypadku mojego kolegi który był wczoraj zginą pod samochód :( była szokowana bo na dyskotece tez go przedstawiłem i wiedziała o którego chodzi kolege i po chwili musiłem wyjeść z sklepu by przyszli klienci i nie podałem swoj numer tel nawet jej wiec co radzicie co mam teraz zrobic napisac coś jej ....?

Gość brawo dlaaaa
SweetChocolate.

Gość Daniel-Sosna
zamiast mi pomóc to mi dokuczacie ....