Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monginek

żaróweczki do auta

Polecane posty

Gość monginek

jakie macie żarówki w samochodach? Philips ma jakieś nowe podobno, ktoś już próbował?

Gość krina_j
możesz spróbować Nightguide, podobno dobre; ale to tylko jak to się mówi, dla "smakoszy" :)

''moj facet ma diodowe'' Tuytaj chodzi o żarówki do reflektora. W sumie ja różnic nie widze pomiedzy tymi premium, vision plus, extrim czy nightguide po za tym że te świecą częasciowo na żółto. Byle tylko kupować markowe philips a nie te najtańsze.

Gość Matis765
ja też uważam, że lepiej kupić lepsze, sam philipsa używam i nie widzę opcji żeby zmienic ten "nawyk"

Gość monginek
a czym się różnią "Nightguide" od jakiś takich zwykłych?

Gość nikkkiss
to chyba te co swieca roznymi strumieniami barw i przez to np te swiatlo co jest od prawej oswietla lepiej znaki,a od lewej- jest mniej oslepiajace dla tych z naprzeciwka

Gość santino
Ja zainwestowałem 65 zł w najnowszego Philipsa i szczerze mogę powiedzieć, że inwestycja jak najbardziej się opłaciła. Jasno świecą te żarówki.

Gość knedl
Na pewno nie kupuj za mocnych bo będziesz oślepiać. Jestem za +50% Philipsa, w ostateczności +80, nie więcej

Gość O_to_ro
i bardzo dobry wybór, bo takie poprawiają widoczność na drodze, jest bezpieczniej, a po tym jak spadł śnieg wczoraj liczy się to tym bardziej

Gość Barci8a
Żaróweczki kiedyś kupiłem sobie na bazarku pod domem i co się okazało? Miały być oryginalne a okazały się zwykłą podróbą! Ciekaw jestem czy jak pójdę do jakiegoś dużego sklepu takiego jak tesco czy carefoura to tam będą oryginalne philipsy albo bosha???

Gość kokosekk
Kupiłem niedawno night guide, one są z philipsa. W dużym hipermarkecie więc mam nadzieje, że są oryginalne...