Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkaaa

piersi,problem

Polecane posty

Mam 22 lata a moje piersi wyglądają jak u staruszki, rozmiar 70 E są duże i obwisłe. Jest jakis sposób na poprawienie wyglądu bez ingerencji chirurga??

Gość anaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkka
odczep sie idioto, ja pytam poważnie

Gość Delicja00
Podobno są jakieś ćwiczenia ujędrniające, ale czy to działa, nie wiadomo. Jeżeli tak to na pewno nie są to jakieś super efekty. Możesz wpisać sobie w google sposoby na ujędrnienie biustu czy coś takiego.

ladaco, masz problemy z głową , radzę udać się do najbliższego szpitala psychiatrycznego, takiej osobie jak ty nic i nikt nie pomoże, twoim życiem jest kafeteria, żal ogromny żal, siedzisz tylko na kafe, nie masz znajomych ani przyjaciół jestes nikim

Gość niestety...
ale mało co da się zrobić.. ja mam 65E .. odrobinke mniejsze od twoich.. ale sa dla mnie zdecydowanie i tak za duże.. próbowałam wszystkiego, żeby je zmniejszyć choć trochę i żeby stały sie takie jędrne i stojące.. Nie mam wiszących, ale i tak mi się nie podobają bo SĄ ZA DUŻE!! 😡

idioci nie proponujcie dziewczynie rzeczy ktore jej nic nie pomoga..:O cwiczenia na duzy i obwisły biust??? tez mi cos....gdyby cwiczenia cos dawały na tak duze piersi to zadna kobieta nie miałaby zwisów.... a tak z takim problemem to nic innego jak chirurg...gdyby to były małe piersi a obwisłe to wtedy mogłaby poszukac w necie czegos co by ujedrniło biust a tak tej skóry jest zbyt wiele by cos pomogło, ja nie widze innego sposobu jak wyciecie czesci skory