Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daniello27

moja kobieta chce byc zolnierzem

Polecane posty

Gość daniello27
no ladnie... to teraz juz wogle..mam dola. albo rzuci glupia mysl o wojaczce albo mnie

Marysia Tomei - gratuluje samozaparcia i fajnej pracy. Moja koleżanka jest teraz w Afganistanie. Poszła na zawodowego. Ma fajną pensyjke i ładne mieszkanko. I nie sądzę, żeby się z kimś puszczała, choć wygląda jak blond laleczka. Też się tym interesowałam, ale mój mąż coś tam skrzeczy, że długie wyjazdy i coś tam. Stwierdził, żebym sobie do policji poszła i mam prawie to samo. heh...faceci. Autorze, jeśli Twoja kobieta naprawde chce to robić to powinienes ją wspierać, a nie zakazywać jej czegoś co ją pasjonuje. Jeśli dla Ciebie zrezygnuje z wojska, to później na 99% będzie miała do Ciebie żal.

Gość tytyty
w tylku cie strzyka ,ze laska bedzie miala lepsza fuche niz ty :P na pewno rzuci takiego barana

Gość Marysia Tomei
dzieki kicia :) fajnie uslyszec mile slowo :)))

uwazam ,ze z tego co kazdy robi powinien pozniej rozliczyc sie przed samym soba. jesli ktos sie puszcza i pozwala mu na to sumienie - prosze bardzo. jesli ktos ma zasady zdobedzie sobie szacunek innych , a nie smiech za plecami :) wszystkie te ,ktore "umilaja" zycie kolegom z pracy wystawiona zostanie opinia :D

ja nie znioslabym faceta ,ktory mnie ogranicza... moj ex tak wlasnie probowal robic...no i teraz jest juz tylko ex :D

Gość falcon pilot
nie mialbym nic przeciwko , gdyby moja kobieta poszla na zawodowego. pod jednym tylko warunkiem - mialaby zasady i nie zatracilaby kobiecosci :P

Gość daniello27
gadanie. moze jestem zaborczy ale nie chce ,zeby moja laska zostala zolnierzem. chce miec mundur to do woja pojde ja ale ona niech robi cos innego

Gość power ranger
a ja bylbym na twoim miejscu dupku dumny z takiej laski. zdradzic cie moze jako zolnierz ale i jako kelnerka, ksiegowa, modelka, prawniczka :P babki w mundurze mnie kreca :) laska oficer to powod do dumy osle

Gość słodka zosia
tez bym chciala. tylu napalonych facetow w mundurach :))))

Gość najlepiej wyjedź z nią do
Arabii Saudyjskiej, przejdźcie na islam i wtedy będziesz miał 100% pewności, że będzie tak jak TY chcesz :P a powiedz, gdyby ona zabroniłaby Ci realizowania Twojej pasji, Twoich marzeń, Twoich ambicji, poszedłbyś na to? zrezygnowałbyś? bo jakoś nie sądzę :P ehhh te przygłupy z małymi siurakami :-o

ale to jest jej życie, a nie Twoje. ona powinna realizować swoje marzenia a nie spełniać Twoje kaprysy. to co ma niby robić, to co Tobie się wyda odpowiednie? siedzieć w domu, przy garach? dżizas :D