Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abraja

Oddam wózek MotherCare

Polecane posty

zdjęcia moge wysłac na maila odbiór osobisty w Bydgoszczy zainteresowane na maila

niestety to nie spacerówka i jest dośc cięzki ładnie sie składa mozna prac

Gość jjjaakkkkaa
sliczny ten wozek,ale ja niestety mieszkam na drugim koncu polski :)

dzieki za 2 tyg jade do polski jak go nikt nie wezmie to na sm ietnik wystawie....

Gość lutka0087
po zdjeciach wydaje sie spacerowy

moze byc spacerowy ale bardziej nadaje sie na niemowlaka i tak do 6 miesiaca on sie rozkłada ma pasy i inne pierdoły całe mnóstwo tego jest na spacerwke jak pisałam nie polecam bo jest cięzki

Gość wystaw na allegro

Gość hehe-widze ze Ktoś Tomka lubi
:)

Tomek u mnie w domu to podstawa ;) nawet buty musiałam kupic...z podobizna

Gość balagan
heh.moja przyjaciolka miezka w londynie i ma wlasnie taki.przyleciala z nim do Polski i moja wowczas 2 latka bardzo wygodnie sie w nim wyspala :) .tazke moje zdanie jest takie ze jako wozek spacerowy rowniez sie sprawdza.bardzo pakowny kosz na zakupy pod wozkiem,budka wozka doskonale ochrania przed wiatrem.,no i malutki gadżet przy rączce>> zegarek i schowek :D

naturalna blondynkaa wiesz...nie wpadłam na too dzieki serdeczne zaraz zobacze ten link

abraja-a Ty jesteś może w Anglii? potrzebuje majtki na 3-4 lata z pociągami (thomas friends) masz moze konto na allegro-kupilabym takie wiem ze w Anglii tanie sa

nie wyrzucaj szkoda go. Ja bym wziela bo tez wlasnie o takim mysle, ale mieszkam troche daleko. Oddaj do domu samotnej matki albo gdzies

zgadza se koszyk na zakupy jest poprostu swietny i bardzo pakowny,schowek i zegarek tez ma ale nie wiem czy dziala bo ja nigdy go nie uruchomiłam he he ale pewnie baterie wystarczy wsadzic na zime jest bardzo ciepluchy bo wykonany z takiego włochatego czegoś,jest tez chyba do niego plecak,tylko foli nie ma ma cos z kółkiem tzn ma srube niefabryzna bo nam odpadła i mój maz wsadził inna ale tak nic mu nie dolega

synek ma posciel,poduszke,pizamke,bluze-wszystko z allegro ale to dosc drogi interes :) ostatnio kupilam mu w sklepie majtki z autami (cars) a ten tak prosi o majtki z tomkiem-i skad ja mam mu je wziasc?

tak jestem w Anglii moge popatrzec za tymi gaciami w sobote jak chcesz tylko jaki rozmiar i ile sztuk

Gość malinowa malwinka
w tesco sa w 5pakach. kupilam synkowi, są rewelacyjne. a na dodatek trafilam na wyprzedarz zdekompletowanych paczek (klienci pokradli po 1 sztuce majtek z kompletu) i sprzedawali majtki na sztuki po 1,5zl

tutaj ostatnio kupiłam małemu tomka na baterie co sam jezdzi za 1 funta bo wyprzedaz była a normalnie kosztuje np w Argosie(sprzedaz wysyłkowa) 19.90

u mnie tesco nie ma faktycznie taniutko placilas rozmiar tak 3-4 latka a ile par to zalezy po ile-wiesz-jak bardzo drogie to sie nie fatyguj-przykładowo ja za te z autami placilam za 3pack 9zł- nie stac mnie zeby kupic 1 pare za 15 zł :) jakby były takie 3packi a wychodziły +/- 10 zł to ze 3 bym chciala

ok zobacze i napisze ci co i po ile ja zawsze cos do polski przywoze dla znajomych wiec i tak musze szperac po sklepach ostatno wiozlam miseczki hana montana i costam jeszcze bo u nas jedna 9 zeta a tu 3 za funta

Gość lettizia
to wozek masz w bydgoszczy tak?

Gość malinowa malwinka
nie ma co fatygowac dziewczyny w Anglii, nie masz gdzies w najblizszym miescie Tesco? majti sa z oryginalnymi metkami, zaden szajs, tylko nie wiem ile kosztują w komplecie, na pewno nie jest to horendalna cena.

ale tak powaznie piszesz? kupilabys? to jak sie umówimy ? na tym topiku napiszesz czy na maila? i wystawiłabys mi oficjalnie na allegro? na zasadzie szybkiej aukcji ze ty wystawiasz i ja antychmiast kupuje?(zeby mi ktos nie zwinał sprzed nosa jakby były tanie ) (w miare ) :)

wózek w bydzi ja bede za 12 dni ale moja mamucha jest na miejscu i ostatnio sie juz za glowe lapałysmy co z nim zrobic