Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frthgytjunuy

pomocy !

Polecane posty

Gość frthgytjunuy

Jestem dzisiaj mega zdesperowana. Mam 18 lat, klasa maturalna a nie wiem co chciałabym robić. Wiem że nie jestem jedyna z takimi dylematami ale moze podsuniecie mi jakieś ciekawe pomysły i rozwiazania. Jestem na profilu mat fiz, bardzo dobrze mowie po angielsku, ogolnie mozna powiedziec ze mam zdolnosci jezykowe, i uczenie sie jezykow nie sprawia mi duzych trudnosci, a nauka angielskiehgo jest dla mnie satysfakcjonujaca. Umiem rowniez rysowac, dlatego myslalam o archotekturze, od niedawna chodze na kurs rysunkowy. Uswiadomilam sobie wtedy z enie umiem nic, dzisiaj chcac zrobic prace domowe z kursu, chwycilam olowek w reke i nie wiedzialam jak zaczac, po ostatnich upomnieniach " to nie tak" " tutaj zle" nie wiem jak sie do tgeo zabrac, mecyz mnie to i plakac mi sie chcialo jak probowalam naszkicowac cos tylko po to by to pozniej zmazac. Nie wiem, czy jest sens pchac sie na archiotekrue, tym bardziej ze bedzie to kosztem godzin cwiczen rysowania, co i tak nie da mi gwarancjo powodzenia na egzaminie. Moze powinnam cos w keirunku jezykowym? Z frugiej jednak strony politechinka w czasach dziejszych wydaje sie byc jak najbardzije trafnym wyborem.

Gość a ja mam to to gdzieś głeboko
Najpierw może naucz się poprawnie pisać :p Maturzystka - szok :o

Gość architekure odpusc
Mialam kolezanke chodzila na kursy pelne 4 lata mojego liceum i dostala sie na wieczorowe...zreszta tu poza umoiejetnosciami i ciezka praca licza sie tez szerokie plecy:) jezeli jestes dobra z mamty i fizyki idz na polubude- informatyka,telekomunikacja, wtedy jezyk bedzie atutem, a jak fizyka Ci nie wchodzi, to idz na ekonomie, finanse, ubezpieczenia po tym naprawde mozna szalec, ja jestem po mat fizie jezyk ang i hiszp bo zarzadzaniu ze specjalizacja bankowsc i ubezpieczenia i przydaje sie i ang i matma i zaciecie humanistyczne:) takze nie lam sie ludzie czesto po studiach nie wiedza co maja robic:)

Gość freghrt
ktos jeszcze?