Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czrnamambaa

Komputery i te sprawy..

Polecane posty

Gość czrnamambaa

Dzisiaj kupiłam laptopa wraz z internetem, ale jak włączam go to nie ma żadnych programów, nawet zwykłego worda do pisania. Jak mogę go zainstalować lub jakiś inny ambitniejszy program do pisania niż notatnik?? czy mozna sciagnac z internetu czy musze isc do sklepu zeby mi je zainstalowal?? bardzo prosze o szybka odpowiedz bo jestem kompletnie zielona jesli idzie o komputery;/

Gość antyPC
Musisz poszukac w programach moze masz jednak cos zainstalowane. Jesli nie to raczej sklep Ci pozostaje jesli chcesz worda itp a jesli cos free to musisz poszukac w necie sciagnac i zainstalowac. Sklep raczej nic nie zainstaluje a jedynie sprzeda Ci stosowny program ktory zainstalujesz sobie sama. :)

Gość czarnamambaa
Dziekuje za odpowiedzi:)! a napiszcie mi jakie programy do pisania moge sama sciagnac z internetu?? open office czy cos jeszcze:)?? z gory dziekuje za odp:)

Gość czarnamambaa
Nikt się nie orientuje:(? Bardzo proszę o pomoc, muszę wykonać projekt a nie mam w czym pisać oprócz notatnika? ;/

Gość czarnamambaa
A mi kabel USB: A który z nich polecasz najbardziej:)?

Gość czarnamambaa
Czyli word jest najlepszy? widze ze jakis informatyk z Ciebie, tak:)? a worda z internetu nie da rady ściągnąć? a jak pobieram programy, to sa to piraty czy jak?:)

Gość czarnamambaa
Aha, ok:) a mozesz mi wyjasnic taka rzecz? bo od jakies kilku dni, nie moge otworzyc zadnych dokumentow na swoim starym kompie.dodam ze do tej pory jako programu do pisania uzywalam wlasnie open office, a teraz jak go szukam, nie ma go zwyczajnie.zniknal czy jak? ?

Gość czarnamambaa
sprobuje jutro zainstalowac tego open office na obu komputerach. mam nadzieje ze sie uda:) dzisiaj juz nie zdaze, mam nadzieje ze bedzie ok. a czy moglbys mi dac jakies namiary na siebie, jakbym miala nadal problemy z komputerami, bo duzo mi wyjasniles:) i jeszcze raz dziekuje za rady:)

hmm programy same nie znikaja :) ...sprobuj kliknac prawym na dokument i zakladke otworz w programie open office ...jesli go nie otworzy musisz program zainstalowac jeszcze raz :....

Gość Anaroin
Podzespoły i oprogramowania to ja kupowałem przez stronę www.itpromo.pl . Dużo mają markowych rzeczy, ale za to w rozsądnych cenach, można kupić taniej niż gdzie indziej. Wysyłkę robią szybko, także jak komuś szczególnie zależy na czasie to tym bardziej polecam.