Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaja w musztardzie

kto?

Polecane posty

Gość jaja w musztardzie
chyba nikt nie chleje od srody szkoda. Szkoda że nie umiem powiedziec jaki jestem nieszczesliwy...

Gość jaja w musztardzie
KOchalem ja koor** nad życie. Jestem sam ni dociera jeszcze do mnie ze nie mam do kogo dzwonic do kogo wracać kogo kochać

Gość Smoothiemi
Nie chleje, ale sacze piwko. I ta pioseneczke dedykuje jednemu takiemu. Oj ile dalabym zeby mu to zaspiewac w twarz. Ale samo wyobrazenie tej sytuacji powoduje, ze buzka mi sie smieje. :) Dzieki. :)

Gość jaja w musztardzie
Ależ prosze b. No to zdrowko

Gość Smoothiemi
Na pohybel czy jak to tam szlo... Bedzie dobrze... Zawsze na koncu jest dobrze. I amerykanska flaga jest i hymn graja. Taki happy end. :)

Gość jaja w musztardzie
nie bedzie dobrze juuz nigdy a ja ja takk kochałem. Takie miała piękne oczy i ta k całowała... Jak nikt i wiem ze nikt mi nie pomoze ale spox ze jestescie

Gość Smoothiemi
Tobie od tego chlania juz sie w oczach dwoi, troi. Poki co jestem w liczbie pojedynczej. :) Ehhh... Czlowieku. Zobaczysz. Beda inne pocalunki, inne oczy, inne dlonie. Konfiguracje jakie filozofom sie nie snilo i takie mysli, takie mysli, ze... Mowi ci to ... aaa nie powiem, bo zaraz tak oberwe, ze na czworaka bede sie z forum turlac. Nazwijm,y to kobieta z doswiadczeniem. Dobra spiewam dalej Fuck you (nie ty chlopie, nie ty) fuck you very, very much!

Gość jaja w musztardzie
jaki jutro kacyk bedzie. Chyba zapodam kC 5 i pół dobrze że urlop wybrałem

Gość jaja w musztardzie
NIKT ZE MNA NIE PIJE GDZIE SA CI WIELC Y LUDZIE KTORYM SIE UDALO?

Gość jaja w musztardzie
sMOOTHEMI A MOZE powiesz mi dlaczego chcialabys zaspiewac ta piosenke?

Gość jaja w musztardzie
sMOOTHEMI A MOZE powiesz mi dlaczego chcialabys zaspiewac ta piosenke?

Gość zdołowanaa
a ja jej zazdroszczę. Miała kogoś, kto ją najwyraźniej kochał i doceniał.

Gość Smoothiemi
Dobrze powiem ci, zebys mial powod do posmiania sie. Powiem i ide spac. Nie jestem w nastroju, zeby dyskutowac, rozwlekac cos na elementy pierwsze itd.itp. Chcialabym mu ja zaspiewac, bo... To bylo tak. Zakochalam sie od pierwszego wejrzenia. Niemozliwe. Mozliwe bardzo. Wczesniej znalam go tylko z jego... powiedzmy pracy. Jestesmy z jednej branzy. Imponowal mi od zawsze. Wiedza, spojrzeniem na zycie. Kiedy go czytam, mam wrazenie, ze czytam wlasnie wlasne mysli. On to ja a ja to on. Cudnie nie? No wlasnie. Mialam okazje zobaczyc go na zywo. Z tym, ze w malo sprzyjajacych okolicznosciach. Pracuje teraz w nie swojej branzy. Bardzo nieswojej. Jednym slowem on przy tym spotkaniu byl klientem a ja pania za barem. Spojrzalam w jego oczy i ... niech mnie diabli pochlona to bylo to. Powiem nieskromnie, ze przyzwyczajona jestem do meskich spojrzen, ale to bylo glebsze, inne... Hmmm... No ale, ale. Rzeczywistosc nie bajka. Facet zdecydowal sie na kasiasta dooope, robiaca kariere (bynajmniej nie za barem.. sic!). Babka zalicza wszystkich waznych z okolicy (wiem od kolegow z pracy, bo ja widzieli w akcji). Wybral ja. I niech mu ziemia lekka bedzie. Wlasnie jemu, jemu jedynemu chce zaspiewac wielkie : Fuck you!

Gość a jaja
ja pije bo nie jestem szczesliwa :)

Gość jaja w musztardzie
no i masz swoje wiekkie fucxk you ja też i jestem z tymi co pija bo sa nieszczesliwi bo ja tez jestm i nie umiem powiedziec jak barzdo bo musialbym opisac swoja milosc do niej a to byla taka milosc raz w życiu tego si enie da opisac i to już koniec tak.

Gość eprot
pirniczenie ja tez myslalam juzkilka razy ze to ten jedyny bzdura jeszcze go poznam i bede kochac jak nigdy wczesniej jestem tego pewna

Gość ale mam bombe
chyba ide spac

Gość jaja w musztardzie
powiem ci ze zyje kilka lat na swiecie i to sie tak czesto nie zdarzar