Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to koniec

JUTRO ZAKONCZE PRAWIE 3 LETNI ZWIAZEK

Polecane posty

Gość to koniec

jutro zerwe z dziewczyną po prawie 3 letnim związku, planowalismy wspolną przyszłość a w niej i nie dalekiej jej okresie miał byc slub. mam nadzieje ze nie bede tego załował i nie bedzie mi z tym cięzko

Gość dodofifi
jestes pewien swej decyzji? co cie skladnia do takiego kroku>

Gość to koniec
poprostu dzisiaj sie przekonałem ze nie mam w niej oparcia. i to w dniach przed pogrzebem kogos z mojej rodziny. czuje ze musze to zrobic bo jak teraz nie mam tego oparcie to kiedy bede miał?

Gość dodofifi
hmmm a nie lepiej najpierw porozmawiac z nia szczerze? chyba ze jej nie kochasz to ok ale mi to wyglada ze chcesz ja po prostu ukarac

Gość to koniec
:/ :/ qrw.. ale bedzie mi Cięzko,nawet nie wiem jak jej to powiedziec

Gość to koniec
nie chce jej ukarac, bo nasze odczucia po zakonczeniu tego beda takie same ból ból i ból. Kocham ją i to bardzo ale nie jestem pewny czy ten związek wychodzi nam na dobre. niby jestesmy razem szzesliwi ale nie do konca. mamy wobec siebie wymagania którym nawzajem nie chcemy lubnie potrafimy sprostac. dzisiaj jeszcze zobaczyłem ze w takiej chwili nie mam w niej oparcia i mnie to poprostu dobiło.nie wiem jakie teraz mozebyc inne wyjscie z tej sytuacji

Gość ale w jakis sposób
nie dała Ci oparcia? Co się konkretnie stało? I o jakich wymaganiach wobec siebie mówisz? Ostatnie pytanie, po ile macie lat?

Gość to koniec
ona 22 ja 23. w tą dzisiejsza sytuacje nie chce juz za bardzo wnikac. jezeli chodzi o wymagania hmmm.... rozmawiałem z nią o tym nie raz. a wiec tak pragneła np.zebym częściej ją gdzies zabierał. okazywał jej więcej czułosci. był wobec niej zawsze szczery. i w większosci mi sie to udawało. wiadomo starałem sie a no i najwazniejsze zebym potrafił jej wysłuchac w trudnych chwilach..... no własnie wysłuchac a sama dzis pokazała ze z tej strony u niej kicha

Gość to koniec
wiem wiem... mi moze sie wydawac tylko ze jestem taki idealny i ze wszystko poprawiłem czego chciała. ja zdaje sobie sprawe ze ideałem nie jestem ale qrw@a ona zawaliła dzis w takiej sprawie ze szok

Gość behemo
no to przykro mi bardzo, ja swojemu bylemu zawsze staralam sie pomagac, wspierac go... zerwal ze mna bo sie zaczelo nam psuc, ale zawsze wsparcie we mnie mial, 100 procentowe, zawsze w kazdej sytuacji. Dla niego wszystko i o kazdej porze. Pomagalam mu jak moglam, wysluchiwalam. On mnie tez. Takie cos to podstawa zwiazku.

Gość ale po co nam o tym
piszesz skoro nie chcesz tej 'sprawy' opisać...widac ze jej nie kochasz wiec zerwij z nią i nie zwracaj nam dupy. pewnie to i tak jest prowokacja

Gość matka teresa z kalkutyy
związku nie dostaje się od tak- nad utworzeniem związku trzeba pracować. a i potem to też stała praca twoja dziewczyna zawiodla twoje oczekiwania - oki masz prawo być zły, ale odrazu kończyć 3-letni związek ? trochę leniwy jesteś

Gość to koniec
nie nie jestem leniwy poprostu juz za duzo pracy w to włozyłem a jak widacjej to zwisa

Gość to koniec
dobra koncze. musiałem sie wygadac komukolwiek.

Gość Tanceeerka
i jak sie sprawy maja?

Gość autora wcielo chyba juz
i co, zakonczyles? :D

Gość Tanceeerka
tez jestem ciekawa. mysle ze nie zakoczyl:)