Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matrykla1112

BÓL PENISA..pomózcie!!

Polecane posty

Gość Matrykla1112

witam od jakiegos miesiaca mojego partnera zawsze po seksie i ooglnie po wytrysku starsznie piecze w srodku takjakby cewka moczowa. wstydzi sie isc z tym dolekarza wiec niewiemy corobic. czy tez mieliscie taki problem? co to moze byc?? i jak wyleczyc?

Gość Chochołowa
To moze być zapalenie cewki moczowej- niestety Twój partner bezwzględnie musi iść do lekarza! Pomóż mu, jeśli się wstydzi- to dla lekarza coś normalnego, a dla niego to bedzie trochę jak wizyta u ginekologa dla Ciebie, przynajmniej lepeij Cię potem zrozumie... Postaraj się go namówić na wizytę, póki nie przerodzi się to w coś gorszego...

Gość Matrykla1112
bardzo dziekuje::) postaram sie go namówic

Gość jeśli Ty
nie masz zmian w waginie, to pewnie ma jakiś stan zapalny, jeśli u Ciebie są zmiany, to na 100% rzeżczka/tryper. Koniecznie wypędź go do wenerologa. Leczenie rzeżaczki penicyliną.

Gość Do Matrykla1112
Czyżbyś zmieniła płeć? Niedawno podawałaś się za chłopaka.

Gość Matrykla1112
bo jak niezauwazylas madralo ktos sie podemnie podszyl:/ ja badalm sie i jestem zdrowa.

Gość choroba weneryczna
jak kolesia piecze podczas sikania to jest czymś zakażony i Ciebie pewnie też zaraził więc oboje musicie brać zapisany przez lekarza antybiotyk doustny no i podczas kuracji zero seksu

Gość a może ma załupek
Leczenie załupka Leczenie załupka wymaga szybkiej interwencji. Leczenie polega na ręcznym odprowadzeniu przez lekarza napletka przy zastosowaniu miejscowych środków znieczulających. Jeśli to się nie powiedzie, niezbędny jest zabieg chirurgiczny, gdzie w znieczuleniu ogólnym podłużnie nacinany jest napletek aż do rowka zażołędnego. Albo do buzi i ząbkami śiągnąć napletek!!!!!!

Gość Matrykla1112
ha ha ha a;e zabwany:/ gnoje do nauki a nieglupoty pisac:/ a za odpwoeidzi madre bardzo dziekuje:*

Gość Dla Matrykli
moja droga jak przejdziecie na anal, to nie będziecie mieć żadnych gównianych problemóf. Powodzenia.

Gość Matrykla1112
ale tu neima roznicy czy normalny seks czy anal po kazdymgo piecze nawet po oralnym! ja bylam u gina i jestem zupelnie zdrowa wiec to nieodemnie a wczesniej zadne z nas niemialo partnera wiec o jakis chorobach wenerycznych niema mowy.. mzoe rzeczywiscie to zapalenie cewki? ale to by raczej przy kazdym sikaniu bolalo bardzo:/ niemmapojecia a niemoge go namowic na tego lekarza ehh:/

Gość Matryklo
do której klasy podstawówki Ty chodzisz, bo straszne byki sadzisz; pewnie ściemniasz, że masz chłopaka i uprawiasz seks; dzieci z podstawófki nie mogą jeszcze tego robić.

Gość Matrykla1112
niezwracam uwagi na te byki bo to forum a nie klub walonych filozofow:/ tak bo ja niemma co orbic:/ daleko po pelnoletnosci dziecinko:/ widze ze chesz sie dowartosciowac kosztem innych