Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiąca Królewna89

dziewczynki pomozcie

Polecane posty

Gość asia88-84
ja biore:( niestety

Gość Cynthiaa
o co pytasz dziecino :D ?

Gość Cynthiaa
moqwisz o narkotykach czy o tabletkach antyy ?

Gość asia88-84
biore od stycznia jestem grubsza o 8kg:(

o nie nie... ja swojemu ginowi powiedzialam, ze jedyne co ma mi sie nie przytrafic to nie moge zgrubnac bo schudlam 11 kg i nie mam zamairu tyc... wiec ja po nich nie schudlam tylko piersi mi urosly.. ogolnie cery juz nie mam tlustej ani wlosy sie nie przetluszczaja..... najpierw starsznie mi sie cera posypala ale teraz juz jest dobrze czase tlyko cos wyskoczy no ale... stracilam libido! Calkowicie i to jets moj problem... po co mi tabletki zebym nie miala dzidzi skoro ja nie mam ochoty nawet na sex... ;/

Gość Cynthiaa
nie o boshee tylko formuluj dokladniej zdania to nei ebdzie problemow Co do tabletek nie biore i nigdy nie bede :) Biore pod uwage rozne za itd :)

Gość xcvbvcx
nie mowi sie zgrubłam lecz przytyłam ;) ja biore yaz, koncze 4 opakowanie,jestem zadowolona, nie przytylam, piersi owszem urosly ale tylko tymczasowo, wrocily do poprzednich rozmiarow, libido mam wysokie jest okej.

Gość Cynthiaa
od tabletek sie tyje jesli sa zle dobrane to po pierwsze pozatym ciezej zajsc potem w ciaze i moga byc powiklania Mysle ze sa inne sposoby antykoncepcji niz trucie sie tabletkami chocby plastry :)

Gość bleeeeh
cynthia, plastry jedynie nie obciązaja watroby. Reszta wygląda tak samo.

Gość Cynthiaa
to juz jeden plus :)

Gość bleeeeh
no w zasadzie plus:) tylko szkoda, że nie ma takiego preparatu bez skutkow ubocznych. Moja kolezanka brała tabsy przez kilka miesiecy. Libido rowne zeru, hustawki emocjonalne. Teraz przestała i mowi, że chce jej sie życ. Przedtem nie było wesoło.

spac pojde jak bd mie cochote a jak topik beznadziejny to nie czytaj... i nie jestem idiotka ze sie ludzi doradzam a do ginekologa nie pojde. ide w poniedzialek.. a pytanie tutaj krzywdy mi nie zrobi... planuje zminic tabletki no tyle ze one mi poprodstu pomogly na wsyztsko co chcialam i na wsyztsko o czym tylko sobie moglma marzyc tylko te libido rowne zeru mnie przeraza... ;/