Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgnh

tomografia komputerowa prywatnie- gdzie i za ile?

Polecane posty

Gość dfgnh

gdzie mozna zrobic? oczywiscie jesli place to nie musze miec skierowania?

Gość dfgnh
wystarczy ze ejstem najprawdopodobniej obiazona dzeidzicnie rakiem? rodzina ojca miala ten sam rodzaj raka interesuje mnei wlasciwie tylko to czy musze meic skierowanie, ktore nie tak latwo "wymusic" od lekarza (bylam, rozawialam wyslali mnie na usg, ktore niewiele osob umie odczytac jak sie okazalo po konsultacjach z wieloma lekarzami...)

Gość dfgnh
generalnie chodzi mi o CT jamy brzusznej- nieistotne, chce wiedziec tylko czy musze miec skierowanie czy moge zaplacic i zrobia mi bez problemu badanie... wole wydac te kilkaset zlotych niz sie uzerac z lekarzami...

Gość dfgnh
z lodzi szukam jakiejs informacji czy trzeba miec skierowanie bo pare osob mi mowilo ze nawet jak sie idzie prywatnie trzeba miec skierowanie od lekarza (co wydaje sie troche glupie wedlug mnie)

ale nie wiem czy w Łodzi w ogóle robią tomografię, bo w cenniku nie ma. Zadzwoń i zapytaj. A jak nie, to szukaj innej kliniki, na pewno coś się znajdzie.

Ja robiłam sobie rezonans i tomografie głowy i nie potrzebowałam żadnego skierowania. Olsztyn, koszt ok 300 zł-tomografia.

Gość Patryska
Moje drogie co Wy za glupoty wypisujecie tej dziewczynie. Ja robilam sobie tomograf i rezonans , I Tomograf kosztuje 600 zl !!

Ja miałam tomografię komputerową w Szpitalu Eskulap w Osielsku koło Bydgoszczy. Mają tam supernowoczesny aparat a przy tym ceny porównywalne z innymi. Polecam TK głowy robią już od 200zł sprawdźciwe sami www.eskulap.bydgoszcz.pl/tomografia_komputerowa.htm

Gość maaar
Najlepiej poczytaj czym się różni, niby tomografia tu i tam ale nie są to podobne badania, bo zależy jak grube warstwy są robione, na jakim aparacie. Miałam tomografię robioną w gdańskim Etermedzie i bardzo zadowolona z badania jestem. http://etermed.pl/tomografia-komputerowa/

Gość gość
tomografia zatok bez kontrastu w Eskulap osielsko 219 pln , dzowniełem we czwartek - termin an poniedziałek

Gość pacjent ma swoje prawa
Najszybciej jest w Szpitalu Dziecięcym ul Żołnierska 18A, robią także dorosłym i na nfz i prywatnie znajoma dała mi nr 895393498

Gość gość
Ja dostałam bardzo szybko termin na tomograf w Medyceuszu więc na pewno zdążysz. Po prostu przedzwoń się umówić i będziesz znać datę.

Gość Namysłów województwo opolskie
W województwie opolskim w szpitalu w mieście namysłów jest jedyny tomograf komputerowy w województwie opolskim

Gość Annusz__a
Za ile to zależy od części ciała - jak prywatnie nie trzeba mieć skierowania. Płacisz i robisz :) No i zazwyczaj bez kolejek - bo na nfz to miesiącami się czeka, że można wykorkować. Ja robiłam ostatnio tomografię komputerową głowy prywatnie w Luxmedzie we Wrocku na Legnickiej 40 - praktycznie od ręki.

Gość Megallomankaa
Zależy jeszcze jaka część ciała, W Krakowie mogę polecić Euro Clinic http://www.euro-clinic.pl/ Prywatnie szybkie terminy - miałam u nich badanie już dwukrotnie i zawsze obsługa na najwyższym poziomie.

Gość gośćiwona
najtaniej w Medyceusz w łodzi, super ceny, robiłam rezonans dziecku, sobie, naprawdę polecam

Gość ankula45
Jak robisz prywatnie to bez skierowania. Nie napinałaś czego to ma być tomografia a od tego uzależniona jest cena. Zobacz sobie u nich https://www.helimed.pl/ w cenniku. Wtedy będzie ci łatwiej oszacować koszty.

Gość Barbarra35
W szpitalu LM Puławska można wykonać tomografię w krótkich terminach, nie ma problemu z kolejkami. Byłam na tk głowy w zeszłym tygodniu.