Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiatek6

Czy nie spia jakies kobiety ktore maja kłopot ze spaniem?

Polecane posty

Gość halik
nie!!!!! a co tu ci zle??? moze jednak nie przez pomylke dales temat do erotycznego?!!

Gość halik
oko:-) konczymy temat!!! to mila byc luzna gatka a nie jest taka

Gość halik
nie obawiam sie!!! trzeba bylo nazwac temat ...szukam laski przy ktorej bede sobie robil dobrze..... obrzydlistwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poprostu mi chodzi tylko o rozmowe i poznanie kogos lepiej ,a nie to o czym ty myslisz heh czy kazda dziewczyna mysli w taki sposob takimi kategoriami?

Gość halik
wiekszosc TAK przynajmniej takie ktore ja znam jak chcesz pogadac to nie ma problemu ale bez gg, nk. i innych glupot

Tylko cie zapytałem a ty tak od razu o jednym ,zapytalem bo mowiłas tak samo jak ja ze nie ma z kim pogadac

Gość halik
i tak sie juz do ciebie zrazilam.... bo i tak nie sprawdze co ty tam wyprawiasz nie zdajesz sobbie chyba sprawy z tego ze tak sie nie robi....zamieniles ze mna kilka "zdan" i chcesz mi podawac swoje gg???? to tak na przyszlosc ... jesli chcesz kogos poznac to nie tedy droga kolego

Rety ,swiat zwariował juz ,zobacz czy w naszej rozmowie padlo chociaz jedno niezwiazane z rozmowa?

Gość halik
aha!!! A co bys powiedziała jakbym ci numer gg podal...padlo!!!

Gość halik
nie swiat nie zwariowal!!! to ludzie teraz wariuja wiesz... a szkoda!!!

Gość halik
a tak z ciekawosci to o czym chciales rozmawiac na gg o czym nie mozesz tutaj na kafe co???

Dobra sorki , za wszystko ,poprostu mi wygodniej jest pogadac na gadu jak tutaj ,heh zraziłem cie ciekawe w jaki sposob , ja nic nie robie tylko pisze z toba i dziewczynami ktore były wczesniej i tez jadlem czekolade .

Gość halik
ja nie jadlam:-(

Gość halik
ja tez przepraszam... zaatakowalam cie, moze troszke bezpodstawnie.

Jeny dziewczyno czy ja jestem taki sam jak ogoł chłopakow? Tak cie rozumiem ? Bo ty myslisz ze mi tyko w głowie to co myslisz prawda ?poprostu chcialbym kogos poznac to takie trudne?

A wiem ze lubisz komplementy z mojej strony dlatego zapytałem czy nie podac ci mego numeru gadu ,przepraszam za to wyzej

Gość halik
nie wiem czy ty jestes taki sam jak reszta chlopakow...nie znam cie wiec uwazam ze tak- no sorry ale ...no tacy jestescie:-) i jest mi ciezko uwierzyc ze chcesz kogos poznac na kafe...i nie dziw mi sie!!

Gość halik
lubie komplementy z twojej strony??? a to zabawne no to zacznijmy od poczatku czesc

Tak cie zrozumiałem ,heh trudno ci jest uwierzyc ,wiem ze cie zdenerwowałem i cie przepraszam

Gość halik
spoko:-) zycie, w zasadzie czego mozna sie spodziewac po forum ja naleze do niedowiarkow wiec zacznijmy od samego poczatku pracujesz wiec nascie lat nie masz dziewuchy tez nie masz to coo ty masz?

To miłej pracy ci zycze , ale co do tego co myslalas to sie zupełnie mylisz .nie mam juz nadzieji na zrozumienie .dobranoc ,moze bede mial odwage jeszcźe porozmawiac ,ale po tym jak mnie osadziłas to nie wiem .....

Gość halik
kolego czemu ty sie nad soba uzalasz?????

Gość halik
to ja tu teraz pomocna dlon do ciebie wyciagam a ty mi dobranoc milej pracy???? jeszcze chwila i pomysle ze to prowokacja!!!

Gość halik ty lachonie
wpierw piszesz ze tu sami pojebancy pisza a teraz chcesz zeby on sie zainteresowal??? chyba dawno nie szczytowalas.....bynajmniej z facetem:((