Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiatek6

Czy nie spia jakies kobiety ktore maja kłopot ze spaniem?

Polecane posty

Ja pije zuberka czasem ,pale fajki no winko do kolacji czasem z mila dziewczyna .

Gość halik
Songo7 ojjj zabawny koles z ciebie.... i zgadza sie nawet w krawaciku siedze latte pychotka, pilas kiedys waniliowe latte??? to jest dopiero raj:-)

Gość halik
ostatnio.... przewodnik po rumuni:-)

waniliowe, hm chyba jeszcze nie. Muszę spróbować. Dzisiaj rano! A nie boisz się takiej pracy? Że ktoś się będzie chciał włamać, coś Ci zrobi? Ja bym się bała tak sama siedzieć.

Hihi no bo jestem tworczym artysta a w krawacie ladnie wygladasz ą ostanio czytalem od kolezanki ksiazke o starych ciuszkach dobrych firm

po rumuni? Ale masz zainteresowania rozwinięte. Ja bym chciała w tym tygodniu może do Wiednia pojechać, tak na 1 dzień

Gość halik
kwestia przyzwyczajenia....teraz juz sie nie boje wszystko pod alarmami wiec nie ma czego sie bac ale wiesz nie chce zgrywac twardziela....czasami nie jest przyjemnie:-(

Dewiar napewno siedzi przed mońitorem ,a obchod zwykle robi sie noca w dwie osoby tak jest u mnie

domyślam się, pewnie to też kwestia nastawienia. Teraz bym za skarby nie wyszła na spacer o tej godzinie, ale w sesji się zdarzało i się nie bałam.

Gość halik
chcemy sobie zrobic mala wyprawe samochodem do rumuni wiec to bylo raczej z koniecznosc:-) ale to dopiero w nastepne wakacje skad wiesz jak wygladam w krawacie

Bo nie było nic ciekawego do czytania ,ale jakbym pamietal tytuł dziewczyny to bym ja zaproponował tak mnie wciagnela

Gość halik
a u mnie jestem tylko ja no chyba ze mnie szefuncio zjedzie:-) to wtedy go ciagam ze soba choc marudz:-) ale jakos tak milej sie z kims szwedac

Gość halik
inteligentna bestia:-) to jak teraz robotasz, ponowie pytanko....siedzisz z kolega????

Gość halik
przepraszam w takim razie, musialam przeoczyc. to znaczy ze tak ci sie zegarek biologiczny przestawil ze w nocy masz dzien a w dzien noc???

Ale o jednym zapomniałem ze lubie czarna kawe , mniam ma ta osobliwosc ze jest mocna

Gość halik
w zupelnosc sie z toba zgadzam...kubek czarnej z ranka.....papieros....sniadanie mistrzow:-) cholernie nie zdrowe:-)

No wlasnie ja mam dzien w nocy kochana hihi i tylko jeden jest wtedy szkopvl ze nie ma do kogo ust otworzyc

Gość halik
w zupelnosci sie z toba zgadzam.... i dlatego tez szukam kogos do pogadania na kafe chociaz jak mam wolne to spie normalnie, czasmi cos mi sie poprzestawia ze katuje tele do rana

Gość halik
nie bardzo.... i po co???