Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksanka7

Pomocy!!! Moja siostra spotyka się z murzynem...

Polecane posty

Gość roksanka7

Od razu pragne oświadczyć, że nie jestem rasistką czy ksenofobem. No ale litości... Jest tylko super przystojnych chłopaków, a ona poznała ostatnio murzyna- może i całkiem sympatyczny, słabo mówi po polsku, jest okropnie nieurodziwy :( Rodzice w ogóle nie chcą z nią rozmawiać, coś czuje że przez tę znajomość nasza rodzina się rozpadnie. Jak jej przemówić do rozsądku?

Gość Kanion
widocznie ma wielkiego wacka

Gość nie dotykaj jej
bo pewnie juz cos zalapala bleee

Gość zdzirka orencz
kup jej Ace w promocyjnym opakowaniu ze sciereczka Viledy gratis:classic_cool:

Gość roksanka7
Wy sobie żartujecie, a dla mnie to jest poważna sprawa. Nie wyobrazam sobie, zeby np. założyli rodzinę i będą przyjeżdżać do nas jacyś Afrykanie :O

Gość tym wlasnie dajesz odczuc ze j
estes rasistka...

Gość maturka4
Możesz mieć tylko nadzieję, że jeżeli Ty jesteś rozsądna, to coś z tych genów dostało się i siostrze i szybko przejrzy na oczy. Czy siostra to małolata, która chce koleżankom zaimponować "innością"? Naprawdę bardzo się dziwię, choć też nie jestem rasistką. Ale w porządniejszych hotelach Murzyni są kwaterowani w wydzielonych pokojach. Żaden normalny biały nie wytrzyma tego smrodu, jaki wydzielają, nawet umyci...

a co On gorszy od Ciebie bo czarny? bo slabo mowi po polsku? a Ty pewnie biegle wladasz Jego jezykiem? Pewnie- przestancie sie do Niej odzywac i wydziedziczcie Ja, bo kogos poznala. To jest czlowiek i jesli Jej z Nim dobrze to Tobie nic do tego. Fajna z Ciebie siostra- nie ma co :O

Gość major1
Przedmówczyni o nicku "dupcia" rozum ma pewnie w tym właśnie miejscu

Gość zdzirka orencz
:D:D

ja po prostu patrze na czlowieka nie na kolor skory! ale Ty widocznie jakis zacofany/-a jestes wielki rasista! Nie puszczam sie na prawo i lewo, jak to sobie przetlumaczyles tepaku!

Gość zdzirka orencz
major, chyba go jednak nie ma, nawet tam:D:D

Gość waleryjka
Jesteś rasistką pierwszej wody i nie daj sobie wmówić nic innego

Temat to prowo, 1/10. Dupcia - Polacy to rasiści, żadna nowość, więc szkoda Twoich nerwów kobieto. 🖐️ A dodajmy, że duża część powyższych wpisów na cel wyłącznie prowokacyjny. :classic_cool:

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
i co z tego że murzyn, co z tego że mało urodziwy i mówi słabo po polsku??? RASISTKA jesteś i tyle, poza tym beznadziejna z Was rodzina skoro nie akceptujecie wyboru siostry. Nie martw sie o rozpad rodziny bo tu sie nie ma co rozpadac. Prawdziwa kochajaca sie rodzina wspiera członków rodziny

Gość aaaaaaaaahahahahah
davelight i dupcia, bo poprzednikom chodzilo o to, ze temat to prowokacja, a dupcia tego nie zajarzyla i jeszcze sie pruje:o:o:o :D

Zdecydowana większość, choć w realu trudniej być tak pyskatym jak tu na pomarańczowo. :P

Gość zdzirka orencz
😴

Gość na pewno sa kochana.polaczkow
nie zmienisz.wszyscy chcieli miec kolo siebie pieknych mlodych bogatych bialych i najlepiej zdrowych bo niepelnosprawnosc tez wielu brzydzi drazni.

Gość mialo byc wszyscy by chcieli
miec...zjadlo mi sie zdanie...

Gość inkkkkkkkka
ranY!!!! ja w rodzinie mam Araba i wolałabym Murzyna,zdecydowanie.Nie chodzi tutaj o kolor skóry itd...ale o kulturę z których sie wywodzą.Amerkanie mają zblizoną kulturę do naszej,ale Araby niestety nie:/ Moja kuzynka wyszła za Araba,niestety pojawiają sie konflikty na tle religijnym i w ogólnym postrzeganiu roli kobiety w społeczeństwie.

Gość inkkkkkkkka
poza tym boimy się ze dziecko wywiezie do swojego kraju.To wcale nie sa uprzedzenia,a w ich kulturze normalność wręcz:/

Gość milenkama
maturka... osobne pokoje dla murzynow? ludzie gdzie Wy macie rozum, pracowałam w 4 gwiazdkowym hotelu w Holandii i nic o tym nie wiem, chyba ze w Polsce sa tak traktowani? w tym rasistowskim kraju to b.mozliwe, tam dostaja pokoje na jakie ich stac, nie brudza jak np, angole czy chinczyki, zostawiaja napiwki i sa sympatyczni, zazwyczaj usmiechnieci, juz bym wolala zeby moja siostra zwiazała sie z takim niz z białym pijacym bezrobotnym tez nie zawsze pachnacym polakiem takich tez nie brakuje, to XXI wiek i trzeba ludzi uczyc ze kolor skory nie ma znaczenia? załosne i wstydliwe

Gość bir
zacznij spotykac sie z eskimosem

A co ci przeszkadza kolor skóry? W czym jesteś lepsza od niego? Wk... mnie rasizm w PL, u mnie na uczelni też tego pełno. Ciągle tylko słyszę komentarze ludzi na temat niektórych studentów z english division, że brudasy, że ciapaki itp., a niby studenci, a taka chamówa :O

Gość stuaraczk a
studenci inteligencja-buhhhahha.po 1 ni e murzyn tylo afroamerykanin,.Załosni jestescie, rasizm bij e od was wstyd.Zacofan e wiesniaki to my polacy.