Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksanka7

Pomocy!!! Moja siostra spotyka się z murzynem...

Polecane posty

ja pierdole....az mi wstyd , ze tez polka jestem, dobrze, ze chociaz juz nie mieszkam w tym pojebanym kraju

Gość CałkiemSpalona
murzynek bambo w wfryce mieszka ma hiva ten nasz kolezka hehehe , stado polek juz za obrone sie wzielo wszak nie od dzis wiadomo ze lubia byc pchane w kiblu przez czarna zasyfiala knage hehehe

Gość siomonzool
dzien dobra ja byc dobra murzyn z afryka ja tu przyplynac wplaw bo ja kochac polske ja kiedys poznac turyste z polki na safari i on mi darowac zycie i ja ukochac wasza ojczyzne i ukochac wszystkie wasze kobiety. ja lubic rybe dlatego ja lubic walic brudna polka bo tylko brudna polka na mnie patrzec lepszym okiem te czysztsze od ktorych ja nie czyc sledzia mnie ignorowac to sa rasizm propagowac. ja handloac na stadione ja miec duzo zlotych i wy mnie kochac jak i ja was kochac w kakalo

Gość bir
dajcie spokoj tym biednym murzynom oni tylko troche smierdza

Gość misiamaria
A ja Cie rozumiem.Oby jej to mineło...tego zycze i pozdrawiam!!!

Gość siomonzool
to nie smorod to nasza tajna bron, w afryka gdy biegnie do nas lew by nas zjesc my sie kladziem i wydzielamy taka won i lew mysli ze to wielkie czarne sloniowe gowno lezy i nas nie tyka a bialego turysta by zjdl

Gość bir
te zapachy macie wrodzone czy nabyte ?

Gość no to współczuje
pomijając wszystko inne - ludzie ją zaszczują, a jak by miała czarne dzieci to w szkole miałyby przechlapane W Polsce taki związek jest mało atrakcyjny A poza tym wg mnie takie mieszanie ras i kultur to nieporozumienie, bo są za duze różnice Kto był w USA czy Anglii to wie, co oznacza duża liczba Murzynów. Hałasy i smród w domu, przestępczośc kłopoty w pracy, bo są leniwi i na wszelkie próby krytyki wyskakuja od razu z tekstami o rasizmie. w USA niektóre firmy nawet specjlanie zatrudniają 1-2 Murzynów na jakichs prostych stanowiskach fizycznych, nawet nie potrzebnych byle nie przeszkadzali innym, chodzi o to zby nikt nie oskarzył firmy o rasizm i dyskryminację w przyjmowaniu do pracy

Gość wytlumacz jej
ze dobry na seks ale nie na zycie i nie protestuj z abardzo zeby na zlosc sie nie zwiazala,dla niego to radocha a dzieci mialyby pieklo/...pa

Gość anieeenieu
rasizm to agresja a my jej tlumaczymy i wspolczujemy :) naucz sie idiotko!!

Gość ZielonaWioska
fakt,to wstyd,jakby juz zaden jej nie chcial ze musiala takiego poszukac,wstyd w rodzinie,przyszle dzieci skazane na przesladowania,a z czasem i jej sie odechce ale nie bedzie miala odwrotu chyba ze bajka,ze wyjechal, nie zazdroszcze,przejdzie jej,to mlodzinczy wybryk,taki bunt,posexi sie i rozum jej wroci

Gość bir
wroc do ....probowki ...probowka zeby cie dokonczyli

Brak Wam rozumu i tolerancji. I nie piszcie że nie chodzi o kolor skóry i rasizm. Jest zakochana i nic i nikt nie przemówi Jej do rozumu. Tak wybrała, trzeba uszanowac ten wybór. Jesteśmy rasistowskim , nietolerancyjnym Narodema A to wszystko z braku wiedzy!!!!!

ale kurwa przesadzasz moim zdaniem... Moja koleżanka tez miała chłopaka murzyna są razem i mają śliczną córeczkę o pięknej ciemnej karnacji:D

Gość bir
do asia101 miala?

Gość Mariannamagddalenka
Sa granice!!!! Zeby tak sie zeszmacac?!!!! Dla niego to zaszczyt, dla niej hanba.Oby szybko jej przeszlo.Moze duzy wibrator pod choinke bylby rozwiazaniem.Powodzenia i oby szybko wrocil siostrze rozum :)

Gość mARIAMmiranda
do dupciapupciasrupcia a co On gorszy od Ciebie bo czarny? a lepszy? W CZYM? ??? nic tylko sie zabijaja,kradna,wrzeszcza i malpy sa madrzejsze i urodziwsze jesli sie zastanowic...niestety wiekszosc z nich taka jest,sa nieliczne wyjatki,nieliczne! ONA NIE MUSI GO LUBIC,NIE ROZUMIESZ TEGO? ZA TRUDNE?

Gość dlaczego murzyny
nie potrafia tanczyc inaczej niz tylko wykonujac ruchy kopulacyjne ?

Gość asiksiapsik66
Zaden normalny jej nie chciał ?