Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja mam takie pytanie

Czy każda ładna, atrakcyjna dziewczyna choć raz się puściła?

Polecane posty

Gość ja bm nie chcial miec zony
ktora miala wiecej partnerow niz ja partnerek

Gość egeszegee
no ja mam 3 razy mniej niz on ale tez roznica wieku 9 lat to trudno zebym go dogonila:) przyznam za 21 to szok byl dla mnie ale przynajmniej sie wyszalal przed zwiazkiem ze mna dzis ma 31 lat i jest wierny:)

Gość szkoda ze te co sie puszczaly
czesto maja mezow, ktorzy sie nie puszczali

Gość egeszegee
a skad takie podejscie i zalozenie?

Gość egeszegee
a czemu puszczanie? trzeba przed slubem korzystac z zycia! jak kobieta i mezczyna a co najlepiej cnotka do slubu a potem w trakcie malzenstwa bedzie zdradzac co chwile bo bedzie cikawa jak jej bedzie z innym okaze sie ze lepiej i go zostawi trzeba miec porownanie!

Gość zona mezaaa
ja jestem ladna i atrakcyjna, nie tylko maz mi tak mowi ale tez nie raz slyszalam od innych, ostatnio nawet kumpel meza mnie zobaczyl pierwszy raz i potem w pracy zachwalal moja urode :) i nie puscilam sie z nikim innym tylko z mezem, on byl moim pierwszym i bedzie modie moim ostatnim

Gość a jak ktos byl prawiczkiem
a potem trafil na kobieta, ktora miala wielu partnerow? puszczanie sie to sex bez milosci i bez zwiazku

"trzeba miec porownanie!" nie oznacza to, że trzeba przy tym od razu mieć na koncie 20 partnerek! to jest dopiero puszczalstwo... dla mnie takie osoby nie potrafiły pracować nad swoimi związkami w przeszłości i najprawdopodobniej na obecnym partnerze ich świat się nie skończy... nie wierze w to po prostu, że można się przez lata sypiać z 20 osobami, a potem nagle zamienić się w kochanego, wiernego męża dla jednej kobiety...

Gość egeszegee
no jak kto woli ale moze za 10 lat bedziesz chciala wiedziec jak to z innym bedzie

Gość egeszegee
nie prawda:) wiesz o to chodzi ze on tak naprawde nigdy nie kochal a we mnie sie zakochal i po pol roku sie oswiadczyl i jest mi wierny:) poki co 18 ms po slubie dopiero ale wzorowy ojciec i maz

Gość egeszegee
skoro puszczanie to poza zwiazkiem to... moze czasem sie puscil hehehhe ale lepiej kiedys niz teraz

Gość morwa11
Oj są , takie dziewczyny.

egeszegee: zobaczymy za parę lat czy nadal będzie wierny i kochający :P a jeśli był z tym kobietami nie kochając ich, to dodatkowo przemawia na jego niekorzyść... ale ok, nie oceniam. może po prostu późno dojrzał... ;)

Gość zona mezaaa
a my jestesmy oboje dla siebie pierwszymi wiec nie ma problemu zazdrosci, ze ktos mial wiecej partnerow kiedys. Moze i jestem ciekawa jak by bylo z innym ale to tylko takie myslenie, na tym sie konczy i nie mialbym nawet ochoty tego sprawdzac, dla mnie teraz sex z kims innym jest nie do przyjecia, i tak samo mysli maz

Gość kjbvfadiphgnjbnibzb
szkoda ze te co sie puszczaly czesto maja mezow, ktorzy sie nie puszczali Niestety statystyki są brutalne - to włąśnie za porządne kobiety biorą się dziwkarze (z doświadczenia potrafią wyłapać te puszczalskie) i niestety ci właśnie faceci puszczaja się także w trakcie trwania związku. A z porządnymi się wiążą, bo są psami ogrodnika i sami się chętnie szlajają, ale szlajania partnerki by nie znieśli.

" a my jestesmy oboje dla siebie pierwszymi wiec nie ma problemu zazdrosci, ze ktos mial wiecej partnerow kiedys. Moze i jestem ciekawa jak by bylo z innym ale to tylko takie myslenie, na tym sie konczy i nie mialbym nawet ochoty tego sprawdzac, dla mnie teraz sex z kims innym jest nie do przyjecia, i tak samo mysli maz" Podziw się należy, bo coraz mniej takich par ;) Jak widać można żyć w wieloletnim związku z pierwszym partnerem bez pokusy zdrady ;) Oby tak dalej ;)

Gość Ja jaaaa...
ale dinozaur ze mnie :P

Gość a ja...............
mam 20 lat, jestem ladna , atrakcyjna i non stop podrywana... jestem dziewica, od roku mam chlopaka (takiego z ktorym chcialabym wiazac jakies plany), nie sypiamy jeszcze ze soba, bo nie jestem gotowa, ale mowi ze zaczeka bo warto dla takiej dziewczyny jak ja... mam poukladane w glowie, wiem co chce od zycia, a swojej urody nie traktuje jako karty przetargowej.. a swojemu M jestem wierna, innych na starcie splawiam,z reszta kocham Go tak ze nie potrzebuje flirtow z innymi

Gość egeszegee
no pozno dojrzal bo ma 31 lat jak na stan dzisiejszy a byl w zwiazku 4 lata i jej nie kochal tak naprawde.... naprawde wzorowy facet:) ktory robi sniadanie zonie? lata z nia na zakupy nie rozlicza kasy i na nic nie zaluje... pomga przy dziecku, on wstaje do synka w nocy od malego... on kapie naprawde Idealmy na dodatek przystojny - 180 74 kg:) same miesnie bo trenowal kilka lat dobry w lozku:) w koncu ma staz hehehee

Gość egeszegee
i ja nie jestem zazdrosna o te 20 przede mna sama mialam 7 :) ale jestem wlasnie happy ze z tych wszyskich oswiadczyl sie mi :)

Gość zdhgbxcv
ja bym nie chciała mieć męża, który miał przede mną jakiś partnerki. i na szczęście moja zachciewajka się spełniła :D

Gość Nie każda
nie ma takiego obowiązku :P

Gość fgcb v
a po co wy liczycie ilość partnerów? do czego wam to potrzebne? licytujecie się?

"byl w zwiazku 4 lata i jej nie kochal tak naprawde...." A może to uczucie minęło i w związku z tym wydaje mu się, że jej nie kochał. Miłość jednak nie polega na tym, że trwa wiecznie... Ja w każdym razie miałabym duży problem z zaufaniem takiemu facetowi...

Gość egeszegee
takiemu? tzn jakiemu jak jest boski dla mnie a inne osuzkiwal zdradzal itd po prostu sie zakochal i sie zmienil:) bywa ale wiesz z tego co mi opowiadal o tej szmuli i jego rodzina to wiesz 4 lata z czego on 2 byl w stanach itd od 10 lata jezdzil co wakacje a jak ze mna byl nigdzie nie pojechal! wiza sie zamrnowala:) ale kobieta wazniejsza niz kasa

właśnie dlatego, iż inne "oszukiwał i zdradzał" :) to naprawdę dobrze o nim nie świadczy. obym się jednak myliła. szczęścia życzę ;)

Gość egeszegee
wiem przeciez ze jak kiedys inna zdradzal moze mnie ale jej nie kochal tak jak mnie:) czujna jestem ale wiesz o nigdzie nie chodzil sam i nie zamierza...

Gość egeszegee
oczywiscie przed slubem mowil ze mial 7 a ja mowilam ze mialam 3 i sprawdzilo sie ze to co mowi kobieta trzeba dodac 3 a facet pomnozyc razy 3:)

Gość do fgcb v
bo liczba partnerow okresla, czy kobieta jest porzadna, czy nie 180 cm 74 w wieku 30 lat to chudzina ja mam 25 lat 178 cm waze 87 kg i szczuply jestem

Gość egeszegee
no chudy nie jest szczuply ale wiesz on trenuje jeszcze biega brzuszki itd jest po IKF ma swiara jezeli chodzi o ruch sport stad ta waga i nie pija piwa rzadko raz na tydzien to brzuch ma plaski