Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juleczek _ 123

regulacja miesiaczki. prosze o rady.

Polecane posty

Gość Juleczek _ 123

witam. chce się dowiedzieć czegoś więcej na temat regulacji miesiaczki. do tej pory mam okres co24 do 32 dnia, jest bardzo bolesny-nie dam rady wstac z łóżka i taki dosc obfity. wiem, ze po paru latach powinien on sie uregulowac i nie byc tak bolesny i obfity. kiedy to powinno nastapic? moja starsza siostra miala tak samo jak ja .. ma juz 20 lat i od roku w ogole ja nic nie boli a okres ma przez 3 dni, zazdrosze jej. tez juz bym tak chciala...

Gość Juleczek _ 123
?????????????????????????????

Gość a ile masz lat xxxyyyxxxyyy
okres powinien się uregulować w ciągu 3 lat, jeżeli to nie nastąpiło to powinnaś się udać w tej sprawie do ginekologa, jeżeli nie masz ukończone 16 lat to idź z mamą albo z siostrą możesz mieć zaburzenia hormonalne, ja miałam i żałuję, że zwlekałam z wizytą u lekarza do 19 roku życia, nie potrzebnie się tyle męczyłam, dostałam tabletki anty w celach leczniczych, brałam je 6 miesięcy i potem okres jak w zegarku i bezbolesny

Gość Juleczek _ 123
mam 17 lat ... miesiaczkuje juz gdzies od 6 klasy podstawówki ... wczesniej te okresy były gorsze , teraz jest troche lepiej. gdzies od tego roku ( od stycznia) boli mnie troche mnie i okolo 28 dnia dostaje okres- nie zawsze czasem jest wczesniej a czasem pozniej. czy to juz regulacja?

Gość werdina3
ja mam 23 lata. bylam ostatnio u ginekologa bo mam bardzo nieregularne okresy. tzreba wykluczyc zaburzenia hormonalne. dostalam skierowania na takei badania. polecam znalezc dobrego ginekologa. jesli jestes z sosnowca polecam DAriusza Dudkiewicza

Gość Juleczek _ 123
no chyba musze sie wybrac to tego lekarza. troche sie zdziwnilam bo tak raptownie ten okres zaczal byc mniej bolesny i to mnie zdziwilo...mniej obfity. ale jeszcze nie dostaje regularnia. moja siostra dostaje zawsze tego samego dnia a malo tego zawsze o 9 rano.