Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguleczkaaa

Romantyczny wieczór???

Polecane posty

Gość aguleczkaaa

macie jakies pomysły na romantyczny wieczór???niedługo mamy 4 rocznice slubu i kompletnie nie wiem co wymyslec fajnego.

Gość a tam co wymyslic
na pewno seks, a reszta nieważna:D

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
sex swoja droga :) ale moze cos bym mogla zaskoczyc mezulka:)

Gość lisicali
aguleczkaaa dowiedz sie co chciałby dostac na prezent. Nie wypytuj go ale jakos dyskretnie poobseruj itp. Ja np. chciałam mu zafundować lot szybowcem lub paralotnią ale okazało sie ze troszke za duzo wazy :P (ma 196 cm wzrotu i 110 kg wazy). Myslałam tez o paru innych fajnych rzeczach. Zaobacz sobie link http://www.wyjatkowyprezent.pl/prezent-lot-szybowcem-balonem-motolotnia-rocznica-urodziny/ Wiec mozesz zrobic tak ze w ciagu dnia zabierzesz go na jedna z tych rzeczy, wieczorkiem kolacja przy swiecach w jakies fajnej przytulnej klimatycznej restauracji a pozniej w domu sliczna koszulka nocna olejek i "wio" :P

"... i kompletnie nie wiem co wymyślić" --> wyobraźnia i fantazja to jeden z waznych elementów udanego związku, a skoro tego nie potrafisz to po co na siłę?? facet pomysli, że ma taka fajna babeczkę, z pomysłami zdobytymi na forum, ale tego mu nie powiesz, a potem po ślubie, na rocznicę będą pyry i schabowy :)

Gość łachudra nie csepiaj się
dziewczyna przynajmniej próbuje niektórzy nawet nie pytają na kafe tylko od razu pyry i schabowe

Gość są sposoby
Transport jest ważny! Ja teraz na specjalny wieczór z żoną wynająłem nowiutkiego Rolls Royce'a Phantoma. Z szoferem! :) Podwiezienie do knajpy i z powrotem kosztuje zaledwie marne 300 euro (nie mieszkam w Polsce) za to wejście będziemy mieć jak gwiazdy filmowe! :) Oczywiście kolacja bez ogonów typu dzieci itp... w najbardziej romantycznej knajpce w mieście. Kwiatki, świeczki już zamówione. Ale myślę że Rolls ją powali. :D

Gość aguleczkaaaaaaaa
niestety na Rollsa mnie nie stac:) Dziekuje za pomysły:) mysle kolacja i co dalej.........co roku jest kolacja i zawsze to samo.Nie powiem ze troszke powiało rutyna i chcialabym zaskoczyc czyms miłym:)

Gość Rolls
Mnie też na Rollsa nie stać :) , nie jestem miliarderem, ale co innego posiadanie a co innego wynajęcie na jeden wieczór... uważam że za 300 euro to wcale sympatyczna fanaberia i powinno mojej Pani się spodobać. A co Wy, Dziewczyny sądzicie o transporcie z fantazją? Ważne to, czy nie? Bo dla mnie to będzie taki miły element oprawy naszego święta i coś co się zapamięta na dłużej... Czy raczej za wiele ostentacji?

Jak dla mnie osobiście - za wiele ostentacji, z tym, że ja ogólnie lubię skromność :) Nie przepadam za tym, jak ludzie ponadprzeciętnie zwracają na mnie uwagę :P

Gość Lucekkk
Na każdą rocznicę z żoną zamieniamy się rolami: ja gotuję i zmywam, a ona przed kompem cały wieczór strzela sobie palcówkę.