Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wy też takie jesteście

Właśnie czytałem o wariatkach z naszej klasy

Polecane posty

„Odkąd mój chłopak założył sobie konto, mam poważne schizy. Kilka razy dziennie wchodzę na jego profil, patrzę, co za znajome sobie dodał i jakie komentarze mu piszą. Wkurza mnie, jak jakieś laski mu się podlizują w tych komentarzach. Poza tym nie mogę się też powstrzymać, żeby nie zaglądać na profil jego byłej, czy przypadkiem jej jakichś komentarzy pod zdjęciami nie zostawia” – pisze 24-latka. Coraz częściej portale stają się także przyczyną poważnych sporów. „Już chyba ze 100 razy pokłóciłam się ze swoim facetem o Naszą-Klasę. A to, że mam mieć fotkę razem z nim, a nie sama. A to, że jacyś moi niby ex piszą do mnie, a to, że do niego jakieś dziwne laski, których nie znam i o nich nie słyszałam. Potem na gg się odzywają i o to jest następna kłótnia. Żałuję, że założyliśmy internet!” – zwierza się inna internautka. :)

Gość tu też takich klka było
:D

Gość troche podobne do mne
ale moj dziewczynom nic nie psize na szczescie...jakies glupie z dawnych klas tak bo pozwolilam jemu zeby mial znajome dziewczyny tylko z dawnych kllas wkoncu po to jest nasza klasa a nie po to zeby mial znajomych z innych powodow...

Gość faktycznie wariatki
jak idzie do pracy to musi żelazne gatki zakładać? trochę zaufania

zaufanie zaufaniem ale właśnie mi się przypomniało że moja kuzynka straciła meża bo tamten zapoznał jakąś w necie (2 dzieci miała, nie młodsza, nie za ładna :D )....ale to bylo jeszcze w czasach przed nk :)

Gość a co to jesttt
ta nasza klasa powie mi ktos