Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Czy taka suknia, będzie dobrze ...

Polecane posty

ja bym sobie taka suknie podarowala ;] moja kumpela brala w takiej slub w tym roku, jest szczupla, zgrabna dziewczyna (ma kaloryferek na brzuchu) z duzym biustem i wygladala malo korzystnie. Jeszcze na zywo jakos ujszlo, ale jak znajomi ogladali potem zdjecia, to sie pytali, czy jest w ciazy :/ takze zastanow sie dwa razy, to jest dosc wymagajacy kroj sukienki (ta moja kolezanka naprawde ma cialo modelki...)

Gość dajcie spokojjjjjjj
akurat taki model jeszcze bardziej podkresli biust....

Gość Caresiatko
Bez obrazy ale takie suknie kojarzą mi sie tylko z koszulka nocna...

Gość gorzkaczekoladka...
mysle, ze jak sie ma duzy biust to zdecydowanie lepiej sie wyglada z sukienka z ramiaczkami bo wtedy biust jest ladnie podniesiony. i zanim cos kupisz na allegro to lepiej najpierw przymierz dany fason w salonie sukien slubnych zebys nie byla rozczarowana.

bardzo ladna suknia ale dla osoby z takim biustem (poza tym masz duzo pod biustem, wiec chyba najszczuplejsza nie jestes), to nie bedzie dobrze wygladac, biust bedzie sie wylewac, poza tym beda sie robic faldki przy pachach i to wyglada nieestetycznie :O lepsza suknia na grubych ramiaczkach lub z rekawkiem

Nie mam zamiaru kupować jeszcze sukni ślubnej, a juz w ogołe na allegro !! Tak się tylko rozglądałam. Jeszcze nawet nie jestem zaręczona ;p

Prawda, najszczuplejsza nie jestem. A co do sukienki, tomnie się podoba... delikatna, skromna

przy dużym dekolcie najlepszy jest dekolt w literę V i bez fałd materiału powiększających go dodatkowo, poza tym powinnaś wybrać dobrze skrojoną i odpowiednio dopasowaną w pasie suknię, by nie uwydatniała ewentualnych wałeczków ale też nie sprawiała wrażenie że jesteś w zaawansowanej ciąży...

Gość suknia przecudna ale kup
taką na ramiączkach i z deklotem V.

Gość nie baaardzoo
wygląa jak halka:P ale to takie moje zdanie - i żeby nie było - wcale nie lubie kiecek gdzie jest tysiąc świecidełek, tylko wole skromne , ale ta wyjatkowo dla mnie wygląda jak koszula nocna niestety.....