Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczeń gimnazjum

załamka j.polski znowu źle napisana rozprawka

Polecane posty

Gość uczeń gimnazjum

:-( napisałam teze, 4 argumenty , zakończenie gdzie argumenty są potwierdzeniem słuszności tezy zawartej we wstępie mam opinię nauczyciela --źle ,dokładnie bede wiedział później juz nie wiem kurda co jest :-( 😭

Gość dsdfgasf
ja mialam zawsze to samo. w nowej szkole robiłam wszystko w ten sam sposób i wszystko dobrze, na 3, czasem 4 :D

Gość uczeń gimnazjum
otworzyłem google zaczerpąłem tu pomysły wszystko wg schematu argumenty -uzasadnienie oddzielone akapitem narobiłem sie 2 godziny i źle teraz źle sie czuje, wieczorem jeszcze zapytam :-(

Gość uczeń gimnazjum
żeby odreagować ten stres postanowiłem wybrać się do mojej dziewczyny i wsadzić jej w gębę ale i to na razie nie wyszło, bo nie odbiera telefonu co za dzień :-o

Gość CzarnaIniemiła
Ha ha ha ha-chore

Gość uczeń gimnazjum
ale żenujący podszyw i pomyśleć że tu siedzą dorosłe kobiety

Gość mila8
Może struktura rozprawki jest poprawna, a na przykład zrobiłeś/aś błędy ortograficzne lub stylistyczne. Wiem, że za stylistykę nauczyciele obniżają ocenę i to znacznie.

Gość uczeń gimnazjum
wieczorem pójde odebrać zeszyt to dokładnie powiem narazie wiem od nauczycielki że rozprawka jest źle to niewiarygodne :-( dokładnie dostosowałem sie do schematu podanego na portalach poświęconych temu zagadnieniu otrzymałem tu pomysły byłem pewny sukcesu nie wiem o co chodzi