Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 NLS Special

Uwodzenie. NLS i hipnoza jako powszechnie stosowane techniki w uwodzeniu kobiet

Polecane posty

Go艣膰 NLS Special

Witam wszystkie panie. Chcialam podzielic sie wiedz膮 jak膮 ostatnio zdobylam wraz z przeczytaniem kilku ksi膮zek i obejzeniem kilku wykladow na youtube. Dowiedzialam sie iz dziwne, niezrozumiale meskie zachowania bardzo czesto s膮 wynikiem praktykowania przez nich wiedzy ktor膮 zdobywaj膮 z roznych portali internetowych/ ksi膮zek. Rozwijaj膮 w sobie umiejetnosci, ktore nastepnie prowadz膮 do zaliczania kobiet, traktowaniakobiety jako "sztuki sparingowej wykorzystywanej w celu trenowania przyszlego sztuk mistrza". Mezczyni Ci rozkochuj膮 w sobie kobiety nastepnie zostawiaj膮c je w stanie oszolomienia. Czy ktos mialby ochote poprowadzic ze mn膮 dyskusje na ten temat?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 NLS Special
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdsgsdf
praktykuje to raczej nie wi臋cej ni偶 kilkuset m臋偶czyzn w polsce :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NLS Special
no ok, ja z tych kilkuset znam juz kilku ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobiety tez to robi膮

Udost臋pnij ten post

oo widz臋 kolejny go艣ciu co my艣li ,偶e mo偶e zdoby膰 KA呕D膭 kobiet臋 ...potem widz臋 takich 艣miesznych ch艂opaczk贸w w kapeluszach na baletach ta艅cz膮cych z jakim艣 pasztetem albo podpieraj膮cy 艣ciany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w og贸le uwodzenie nie jest
z natury czyst膮 gr膮 z zasadami. nie masz si臋 wi臋c za bardzo czego czepia膰 馃挙

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NLS Special
ot贸偶 nie. nie ma dostepntych materialow tego typu dla kobiet. jedyne ksi膮zki dla kobiet na rynku s膮 doslownie smieszne, pisz膮 o o dekoltach, szpilkach i czerwonej szmince etc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NLS Special
jestem kobiet膮, jestem wkurzona po lekturze tych ksi膮zek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj cos krecisz bo ja sie nie
spotkalam z tego typu publikacjami dla mezczyn :P wszystko dla kobiet :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NLS Special
padlam ofiar膮 ! :D bylam tzw sztuk膮 sparingow膮! a potem jeszcze przeczytalam o tym wszystkim w ksi膮zce. mozg mi paruje ze wscieklosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ccvhdfghdf
to napisz w艂asn膮 ksi膮偶k臋 :o nie ty pierwsza to przeczyta艂a艣 i zapewne nie ostatnia. uwierz mi, wi臋kszo艣膰 m臋偶czyzn, kt贸rzy to czytaj膮 to 偶a艂o艣ni, brzydcy ludzie, kt贸rym co najwy偶ej ta ksi膮偶ka (zale偶y o kt贸r膮 ci chodzi bo na rynku jest kilka) doda pewno艣ci siebie a to przecie偶 nic z艂ego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NLS Special
wystarczy wpisac na youtube: Neil Strauss, Mystery, Ross Jeffreys (czy jakos tak) w kazdym razie wyskakuj膮 odpowiednie filmiki, poza tym ksi膮zka ktora czytalam nosi tytol "the game" Neil Strauss

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NLS Special
do takiego jednego kolesia nie, to chodzi o to ze za wszelk膮 zene chcial mi namieszac w glowie i w ogole nie kumalam co on odwala bo to bylo tak bardzo nielogiczne :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NLS Special
tzn te zachowania

Udost臋pnij ten post

,ale czemu to ciebie wkurzy艂o ? ...zamiast rozbawi膰 ? Jak bym by艂 kobieta i do mnie by sie dobiera艂 w jaki艣 smieszny spos贸b kole艣 to bym si臋 艣mia艂 z tego co najwy偶ej zniesmaczy艂.. Przypomnia艂o mi si臋 teraz jak raz by艂em 艣wiadkiem takiego "podrywu" wypoczywa艂em sobie na 艂aweczce w pewnym centrum miasta jakie艣 30m odemnie siedzia艂a sobie panienka za jakie艣 5 min dosiad艂 sie do niej super podrywacz co艣 tam zacz膮艂 gada膰 ona raz sie usmiechne艂a 2gi raz po czym odesz艂a zniesmaczona udaj膮c 偶e dzwoni do kogo艣 . :D a偶 chcia艂em i艣c j膮 pocieszy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NLS Special
Sytuacja dla mnie jest o tyle niesmaczna ze to nie byl obcy facet w parku tylko znajomy znajomych z ktorym spotykalam sie przez jakis czas. ale masz racje, to powinno byc smieszne, byloby nawet gdyby nie zadzialalo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NLS Special
:D no ok! jest smieszne :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NLS Special
cokolwiek znajdzie w "grze" neila straussa :D powiedzial do mnie wiekszosc, prawie wszystko :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NLS Special
Wybaczcie, jakos nie umiem jednak o tym rozmawiac to tak nielogiczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NLS Special
ok, tez sie bujaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biustonosze AGD
Ale dziewczyno chyba wa偶ne jest poczucie w艂asnej warto艣ci ? Je艣li facet zachowuje si臋 dziwnie - bo leci stereotypami typu, kobiety s膮 ciekawskie wi臋c na 艂awce w parku podejd臋, powiem komplement a potem powiem, 偶e musz臋 gdzie艣 i艣膰 a ona b臋dzie si臋 dopytywa膰 gdzie, gdzie ? ha ha ha........ W parku lubi臋 czasem poczyta膰. Gdyby podszed艂 do mnie kto艣 i gada艂 bez sensu albo bawi艂 si臋 w kotka i myszk臋 - powa偶nie z r臋k膮 na sercu ba艂abym si臋, 偶e jest psycholem i zaraz mnie d藕gnie no偶em. Najbardziej mnie rozwala jak oni / bo z ciekawo艣ci kiedy艣 by艂am na jednym z portali / cytuj膮 jakie艣 symbole " ty j膮 HD ona Ci BW " i wychodzi z tego mas艂o ma艣lane. Sorry Panowie ale odk膮d sko艅czy艂a si臋 mas贸wka do wojska wybaczcie ale wielu z Was dziadzieje. M臋偶czyzna musi mie膰 to co艣. Nie do艣膰 ze robi膮 z Was na tych kursach cymba艂贸w to jeszcze za to p艂acicie. Chcia艂abym by膰 kiedy艣 uwiedzona przez takiego maczo :) :) :) , kt贸ry podejdzie w czerwonej koszuli, od mojej lewej strony, powie, 偶e moje oczy s膮 g艂臋bokie niczym wiejska studnia po powodzi, ich ziele艅 powala na kolana i kostki bla bla bla , b臋dzie bawi艂 si臋 falliczn膮 n贸偶k膮 kieliszka / bo to w mojej pod艣wiadomo艣ci budzi skojarzenie, 偶e skrywa tam co najmniej w臋偶a od hydrantu / , b臋dzie oddzia艂owywa艂 na moj膮 pod艣wiadomo艣膰, nad艣wiadomo艣膰, ukryte Ja, alter ego i poprzednie wcielenia........ Wybaczcie bo ju偶 nie mog臋 a za du偶a jestem na pampersa

Udost臋pnij ten post