Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NLS Special

Uwodzenie. NLS i hipnoza jako powszechnie stosowane techniki w uwodzeniu kobiet

Polecane posty

Gość biustonosze AGD
Oczywiście mój Chłopak ubiera się jak chce, nie powiem ma fajny styl. Ale jakbym Go zobaczyła w czerwonej satynowej koszuli / buhahahahahaha / czerwonym dresie / buhahahahahahaha / czy czerwonym sweterku non stop to bym myślała, że Mikołaj w tym roku przyszedł wcześniej. Czerwony to nawet na byka nie działa, bo byk jest daltonistą a rozjusza go ruch torreadora. Fajne są czerwone szelki maklerów bo to czyni ich pewną zamkniętą castą. Mężczyzna powinien mieć -poczucie humoru, inteligentne a nie chamskie czy prostackie -powinien wiedzieć czego chce i być świadomym swoich wad, zalet, lęków -mieć zainteresowania, nie być uczepionym kiecki babiszona -niech jeździ na ryby, uprawia sport , niech ma jakieś hobby -niech szanuje matkę, siostrę, ekspedientkę w sklepie -fajnie gdyby lubił zwierzęta a nie rzucał kamieniami w osiedlowe koty -niech będzie twórczy - czekoladki, kwiaty non stop : bo ja nie wiem co Ty byś chciała - a może posiedzieć na dachu i popatrzeć na księżyc -nie każda kobieta to materialistka która patrzy na kasę i samochód, prace może stracić, auto mogą ukraść i co wtedy? -kobieta może wydobyć z mężczyzny jego ukryte marzenia, niespełnione w młodości pasje, wspierać go, dawać mu ciepło dlatego nie bójcie się kobiet, najważniejsze to być sobą bo wszelkie gierki prędzej czy później wyjdą na jaw Dziwią mnie faceci stosujący techniki zaliczyć dziewczynę. Pozbycie się nieśmiałości to jedno ale zaliczanie i robienie kresek na ścianie - w tym tylko Tulipan był niedościgniony a Wy będziecie tylko męskimi szmatami, które moczą kija gdzie się da. Kiedy sprawa się rypnie baby będą od Was wiały jak od tchórza w kurniku.

Gość gość
NLS jest swietny, ale po prostu pewne techniki i rutyny dzialaja czasem lepiej a innym razem gorzej, po prostu trzeba to popraktykowac tutaj jest wszystko ladnie opisane http://podryw-dziewczyny.pl/

Gość prawnik Murphyego
ta sztuka dostepna jest dla obu plci wiec nie ma powodu by trzepot rzes, sztucznych zreszta klasyfikowac jako PUA babskie