Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NLS Special

Uwodzenie. NLS i hipnoza jako powszechnie stosowane techniki w uwodzeniu kobiet

Polecane posty

Gość NLS Special

Witam wszystkie panie. Chcialam podzielic sie wiedzą jaką ostatnio zdobylam wraz z przeczytaniem kilku ksiązek i obejzeniem kilku wykladow na youtube. Dowiedzialam sie iz dziwne, niezrozumiale meskie zachowania bardzo czesto są wynikiem praktykowania przez nich wiedzy ktorą zdobywają z roznych portali internetowych/ ksiązek. Rozwijają w sobie umiejetnosci, ktore nastepnie prowadzą do zaliczania kobiet, traktowaniakobiety jako "sztuki sparingowej wykorzystywanej w celu trenowania przyszlego sztuk mistrza". Mezczyni Ci rozkochują w sobie kobiety nastepnie zostawiając je w stanie oszolomienia. Czy ktos mialby ochote poprowadzic ze mną dyskusje na ten temat?

Gość NLS Special
up

Gość gdsgsdf
praktykuje to raczej nie więcej niż kilkuset mężczyzn w polsce :o

Gość NLS Special
no ok, ja z tych kilkuset znam juz kilku ;)

Gość kobiety tez to robią

oo widzę kolejny gościu co myśli ,że może zdobyć KAŻDĄ kobietę ...potem widzę takich śmiesznych chłopaczków w kapeluszach na baletach tańczących z jakimś pasztetem albo podpierający ściany.

Gość w ogóle uwodzenie nie jest
z natury czystą grą z zasadami. nie masz się więc za bardzo czego czepiać 💤

Gość NLS Special
otóż nie. nie ma dostepntych materialow tego typu dla kobiet. jedyne ksiązki dla kobiet na rynku są doslownie smieszne, piszą o o dekoltach, szpilkach i czerwonej szmince etc

Gość NLS Special
jestem kobietą, jestem wkurzona po lekturze tych ksiązek

Gość oj cos krecisz bo ja sie nie
spotkalam z tego typu publikacjami dla mezczyn :P wszystko dla kobiet :P

Gość NLS Special
padlam ofiarą ! :D bylam tzw sztuką sparingową! a potem jeszcze przeczytalam o tym wszystkim w ksiązce. mozg mi paruje ze wscieklosci

Gość ccvhdfghdf
to napisz własną książkę :o nie ty pierwsza to przeczytałaś i zapewne nie ostatnia. uwierz mi, większość mężczyzn, którzy to czytają to żałośni, brzydcy ludzie, którym co najwyżej ta książka (zależy o którą ci chodzi bo na rynku jest kilka) doda pewności siebie a to przecież nic złego.

Gość NLS Special
wystarczy wpisac na youtube: Neil Strauss, Mystery, Ross Jeffreys (czy jakos tak) w kazdym razie wyskakują odpowiednie filmiki, poza tym ksiązka ktora czytalam nosi tytol "the game" Neil Strauss

Gość NLS Special
do takiego jednego kolesia nie, to chodzi o to ze za wszelką zene chcial mi namieszac w glowie i w ogole nie kumalam co on odwala bo to bylo tak bardzo nielogiczne :D

Gość NLS Special
tzn te zachowania

,ale czemu to ciebie wkurzyło ? ...zamiast rozbawić ? Jak bym był kobieta i do mnie by sie dobierał w jakiś smieszny sposób koleś to bym się śmiał z tego co najwyżej zniesmaczył.. Przypomniało mi się teraz jak raz byłem świadkiem takiego "podrywu" wypoczywałem sobie na ławeczce w pewnym centrum miasta jakieś 30m odemnie siedziała sobie panienka za jakieś 5 min dosiadł sie do niej super podrywacz coś tam zaczął gadać ona raz sie usmiechneła 2gi raz po czym odeszła zniesmaczona udając że dzwoni do kogoś . :D aż chciałem iśc ją pocieszyć

Gość NLS Special
Sytuacja dla mnie jest o tyle niesmaczna ze to nie byl obcy facet w parku tylko znajomy znajomych z ktorym spotykalam sie przez jakis czas. ale masz racje, to powinno byc smieszne, byloby nawet gdyby nie zadzialalo

Gość NLS Special
:D no ok! jest smieszne :D

Gość NLS Special
cokolwiek znajdzie w "grze" neila straussa :D powiedzial do mnie wiekszosc, prawie wszystko :D

Gość NLS Special
Wybaczcie, jakos nie umiem jednak o tym rozmawiac to tak nielogiczne

Gość NLS Special
ok, tez sie bujaj

Gość biustonosze AGD
Ale dziewczyno chyba ważne jest poczucie własnej wartości ? Jeśli facet zachowuje się dziwnie - bo leci stereotypami typu, kobiety są ciekawskie więc na ławce w parku podejdę, powiem komplement a potem powiem, że muszę gdzieś iść a ona będzie się dopytywać gdzie, gdzie ? ha ha ha........ W parku lubię czasem poczytać. Gdyby podszedł do mnie ktoś i gadał bez sensu albo bawił się w kotka i myszkę - poważnie z ręką na sercu bałabym się, że jest psycholem i zaraz mnie dźgnie nożem. Najbardziej mnie rozwala jak oni / bo z ciekawości kiedyś byłam na jednym z portali / cytują jakieś symbole " ty ją HD ona Ci BW " i wychodzi z tego masło maślane. Sorry Panowie ale odkąd skończyła się masówka do wojska wybaczcie ale wielu z Was dziadzieje. Mężczyzna musi mieć to coś. Nie dość ze robią z Was na tych kursach cymbałów to jeszcze za to płacicie. Chciałabym być kiedyś uwiedzona przez takiego maczo :) :) :) , który podejdzie w czerwonej koszuli, od mojej lewej strony, powie, że moje oczy są głębokie niczym wiejska studnia po powodzi, ich zieleń powala na kolana i kostki bla bla bla , będzie bawił się falliczną nóżką kieliszka / bo to w mojej podświadomości budzi skojarzenie, że skrywa tam co najmniej węża od hydrantu / , będzie oddziałowywał na moją podświadomość, nadświadomość, ukryte Ja, alter ego i poprzednie wcielenia........ Wybaczcie bo już nie mogę a za duża jestem na pampersa