Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkdf885656

Czy odważyłybyscie sie kupić perfumy na allegro?przeciez to niepewne jest !

Polecane posty

Gość kkdf885656

i wcale nie taniej niz w sklepie chyba. co innych pociąga w tym zeby perfumy kupowac na allegro> tam na bank sa podrabiane perfumy i dolewana woda do nich a laski niektóre tak kupują ze szok.i mysla ze to prawdziwe orginalne.. tego sie sprawdzic nie da przeciez.

Gość adfgadsf
kupują bo inni polecają a ci co polecają również je sprzedają.:classic_cool: tak się robi interes

Gość no to nie kupuj na allegro
przeplacaj dwukrotnie w sephorze. trzeba wiedziec co i u kogo sie kupuje i jest super :-) Wlasnie czekam na moje perfumy jutro beda :-)

Gość kkdf885656
sąsiadka zamówiła tam Chanel 5 i przysłali jej co prawda oruginalną buteleczkę, ale w środku był mocz

Gość xdfgds
na allegro są czasem perfumy, których jeszcze nie ma na rynku:classic_cool: rewelacja

Gość a zdradz u kogo kupujesz
prosze podaj nik tego na allegro gdzie jutro bedziesz je miala ..skad zamawiasz?

Gość NA ALLEGRO NIE JEST TANIEJ
BO PRZESYLKA KOSZTUJE TEZ

Gość samaewusialat44
ja sprzedałam ponad 25o buteleczek perfum,i własciwie tylko 2 panie nie były zadowolone,bo inaczej wyobrażały sobie zapach.kupowałam w niemczech i wszystkim sie opłacało.

Gość zaraz skoczę
wolę mieć genialną podróbę, która wyjdzie mi taniej, niż oryginalne perfumy za dużą kasę. nie biegam nigdzie z tą butelką i nie macham każdemu przed oczami, żeby wiedział jaka zajebista jestem i jakie super perfumy mam, dlatego kupuję na allegro, zapach identyczny, równie długo się utrzymują na skórze, w czym problem? :o

Gość zrwe
Ja zawsze kupuję moje ulubione perfumy na allegro mam zaufanego sprzedawce i są one dużo tańsze-nie rozumiem czemu się dziwisz