Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onmisiępodoba

Jak dać

Polecane posty

Gość Onmisiępodoba

Do zrozumienia chłopakowi, że mi się podoba? Muszę jeszcze dodać, że znam go od nie dawna, bo dopiero jakieś 3 tygodnie, ale mi się zaczął już podobać. I jeszcze nie wiem czy ja mam u niego jakiekolwiek szanse (nie chciałabym zrobić z siebie idiotki). Z góry dziękuję :)

Gość zuzia lala duzia
jeżeli jesteś nastolatką i on jest nastolatkiem, to czego tam nie zrobisz to i tak będziesz idiotką. taki wiek co poradzisz

Gość Onmisiępodoba
Zuzia ja mam 16 lat i On też. Chodzimy razem do klasy.

Gość zuzia lala duzia
nie znam go, ale jak znam życie to pewnie i tak wszystkim wypepla. ponadto w tym wieku związki co do zasady szybko się kończą, a wy w tej samej kalsie więc do matury będziecie mieć sikiere jak się rozstaniecie. więc daj sobie jeszcze trochę czasu jak nie przejdzie to wówczas kombinuj. bo 3 tygodnie to mało, może ci przejdzie. chociaż ja to już stara krowa jestem i się nie znam

Gość mufkaa
ja bym radziła na początku się z nim zaprzyjaźnić, spędzać czas na przerwach, ale nie narzucać się. Musisz go wyczuć.

Gość Onmisiępodoba
To nie jest powiedziane, że takie związki szybko się kończą. Przykład: miałam w gimnazjum koleżankę, która jest w moim wieku i Ona ma chłopaka (w tym samym wieku) i już są ze sobą 1,5 roku.

albo zaprzyjaźnić się z nim albo przywalić prosto z mostu. pierwsze jest bardziej czasochłonne (ale w parę miesięcy może ci się uda sprawić że nie będziecie między wami tylko przyjaźń) natomiast drugiego może się on wystraszyć ale jest to szybsze rozwiązanie

gadaj z nim normalnie znajdźcie wspólne tematy, potem zacznienie się umawiać po lekcjach jak sobie podpasujecie i będzie o czym gadać i jeśli jesteś ładna to on uzna że chce z Tobą chodzić ;) wielka mi filozofia

Gość Onmisiępoboba
Spoko :)

Gość Onmisiępodoba
Dzięki za podpowiedzi ;)