Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirka31.78

zostawilam go bo jest w wiezieniu nie miala bym zycia z nim

Polecane posty

moj facet siedzi rok czasu za narkotyki jeszcze teraz dostal w zawiasach za wyludzenie kredytu 90tys poltora na 3. bylam z nim 4 lata ale teraz grozi mu wyrok a ja poznalam faceta 3mies sie znamy pokochal mnie i chcemy razem zamieszkac kupil mieszkanie wyjezdza do pracy za granice jest odpowiedzialny no i jego rodzina mnie akceptuje bo tamtego faceta rodzina mnie nie nawidzi a ma spora tylko jest jeden problem kocham tego z ktorym bylam 4lata ten moze mi zapewnic zycie ale czy go z czasem pokocham pomozcie co robic??

Gość kropeczka35lat
Wiem co czujesz... Ja rzy lata temu też wzięłam rozwód z męzem... który też siedział w wiezieniu.Wiem że tak nie powinno być ale narobił mi takich problemów że włos sie jezy na głowie.Gdyby był na wolnosci nie miałabym szans na rozwód, bo by m nie chyba zabił.. Wybrałam zło konieczne.Rozwód. Mam z nim dwoje dzieci. Teraz wiem ze postapiłam dobrze, wyszedł jeszcze gorszy,podły, zły, kat. Mam kogos kto jest ciepły i normalny. Pomógł mi to przejsc choc nie było łatwo. Ale spokój mój i dzieci jest najwazniejszy!!!

kropeczka ja mam 31 lat boje sie ze on dostanie duzy wyrok z 3lub4 lata a ja zostane bez zycia nie bede juz mogla miec przeciez dziecka na starosc czy dobrze robie zostawiajac gp

Gość gość
Jak wygląda taki rozwód z osobą w więzieniu?