Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezguście totalne

jak powinien się ubrać facet, ubierzecie mnie ładnie?

Polecane posty

Gość bezguście totalne

na niezobowiązujące spotkanie z dziewczyna, żadna to romantyczna kolacja przy świecach, tylko koleżeński "spacer" może kino, jak by ktos chciał się pobawić to prosze o linki z ciuszkami z alegro albo sklepów:D

Gość szyneczka
ile masz lat i jaka sylwetka szczupła,barczysta,normalna, drobna , otyła itp

jakiś zwykłą koszulkę, z croppa czy z h&m obojętnie, jakiś fajny nadruk, fajny kolorek i dzinsy albo inne jakieś spodnie, obojętnie:). + jakaś bluza albo sweterek xD lubię facetów w sweterkach:D. ale jakiś modnych, fajnych a nie wełniaki z szafy babci

Gość bezguście totalne
wszystko poza uroda przeciętne;) 20 lat

Gość chlopie zadnych trampkow
!!!!!!!!!!!!!!

Gość afsdfasd
i łańcuch na szyję:classic_cool:

Gość bezguście totalne
wolałbym coś klasycznego i w miarę męskiego :O

Nom. Trampki są zazwyczaj O.K, ale wiesz takie modne, nie tramposze z CCC za 13,99. (skoro piszesz, że jesteś totalne bezguście lepiej mówić dosłownie:D) i łańcuszek pod tshirtem - MIODZIO.

Gość bydlak25
mam 25 lat, 188 wzorstu i jestem szczupły. jak mam się ubierac, zeby nie wygladać jak klaun? :o

Gość bezguście totalne
czyli już ustalone że adidasy, jeansy, t-shirt a jak bedzie zimno to co na to, można jakąs koszule rozpinana np? nie wiem naprawde dajcie jakieś linki proszę:)

Gość ogarnij się że tak powiem
a dlaczego nie chcesz trampek? 😭 nie bądź taki! trampki są sexy! :D wczoraj widziałam w supermarkecie takiego faceta dobrze po 30tce , z gęby był podobny do Dr Housa :classic_cool: (mrrr) i miał trampki właśnie...o jeny , jak bosko wyglądał! myślałam, że zejdę gdy go zobaczyłam! miód i orzeszki ! trampki rządzą, żadne buty nie dodają tyle seksapilu facetowi co one :classic_cool: także polecam:D (conversy oczywiście, inne nie wchodzą w rachubę :D)

Gość apropo
ojj... ja tez lubie facetow w sweterkach :D do tego jakas fajna koszulka pod spodem i koniecznie jakies trampki :) oczywiscie nie zapomnil ladnie sie wypachnic ;) jesli nie masz za duzo kasy na perfumy, kup sobie Str8'a zielonego :) efekt murowany :) pozdrawiam:)

Łańcuch zdecydowanie odpada :o A jeśli już zdecydujesz się na łańcuch, załóż także białe skarpety lub szare, a na to sandały bądź lakierki z klamrą :P

Gość shake that ass
ja też kocham trampki ❤️ prawie każda dziewczyna lubi facetów w trampkach serio ;D przynajmniej ja nie znam takiej której by się tacy nie podobali ;D no ale ja jestem hot 16tka, moze się nie znam ;D :*

Gość bezguście totalne
powiedzmy że trampki i łancuszki odpadaja dajcie lepiej jakiegoś linka co na koszulke założyć w razie chłodu

racja żadnych łańcuchów, toż to wiocha totalna! omg!! co wy za rady mu dajecie, no luuuudzie:D może jeszcze torebka plastikowa z biedronki do ręki, co? :D

Gość bleblebleblebleblebelbnel
Gość bezguście totalne
właśnie te trampki to się podobają tylko małolata, bez urazy:) wiec odpuście już

dobrze prawisz bitch von kicz :D 🖐️ a jak nie chce trampów , to jego strata:D byś sprawdził ich magiczne działanie na kobiety , to byś zmienił zdanie :D

Chyba najodpowiedniej i niezobowiazujaco bezdie pomieszac style, tj. wloz t-shirt na to sportowa marynarke, na dol proste dzinsy, tylko jakis fajny kolor, nie taki targowy bo odstrasza i sportowe buty

buty z lekkim spiczem, o zgrozo 😭 tylko nie to 😭 :D