Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kartezjuszowa

Jak zapomnieć???

Polecane posty

Gość kartezjuszowa

Dokładnie 4 tygodnie temu zobaczyłam mojego wtedy jeszcze narzeczonego w objęciach innej i nie była to żadna dwuznaczna sytuacja, była bardzo jednoznaczna. Mój cały świat runął. Mieliśmy datę ślubu, listę gości, umówioną krawcową. A On tak po prostu po raz kolejny zdradził, zawiódł moje zaufanie. Kiedy mnie zobaczył powiedziałam do laski, która z Nim była, że może Go sobie wziąć i naszą datę ślubu też. Po tym wszystkim znajome przygarnęły mnie na kilka dni i podnosiły, bo strasznie to mną szarpnęło. Szarpie do tej pory. Po kilku dniach pojechałam do Niego. Powiedział, że czekał na mnie, że to nie tak. A ja mu tylko oddałam pierścionek i powiedziałam, że już mi się nie przyda. Od tygodnia mieszkam tam gdzie studiuję, kilkaset kilometrów od domu. A On tam został. Na rozmowy odwaga mu się dopiero zbiera jak wypije. A ja głupia odbieram, nieważne czy o 1 w nocy czy 4 nad ranem. Zmiana miejsca wcale nie pomogła, dalej tak strasznie za Nim tęsknię. On czekał na mnie tak długo, a potem zrobił takie świństwo. Wiem, może powiecie, że obściskiwanie to nic, ale już raz zerwaliśmy bo mnie zdradził, dlatego tak zareagowałam. Z jednej strony Go nienawidzę, nie mam ochoty Go widzieć po tym wszystkim, a z drugiej tak strasznie tęsknię, za Jego zapachem, uściskiem. Najgorsze, że to mnie przytłacza, nie pozwala normalnie żyć. W nocy śnią się koszmary, w ciągu dnia chodzę niewyspana, nie w humorze. Jakieś mądre rady?

Gość kocham cierpie
skoro Cie zdradził to choćby nie wiem jak potwornie ciężko by Ci był, a nie wątpie, że jest...nie wracaj... Sama mówisz, że to nie pierwszy raz chyba, że chcesz trzeciego. Mówi się wybaczaj nie 7 a 77 razy... ale jeśli chcesz żyć w ciągłej niepewności... no chyba, że wybaczysz i ponownie zaufasz ale to ciężka sprawa. Może warto było wysłuchać jego strony...ale jak mówisz, że to była jednoznaczna sytuacja... Ehhh ciężko coś doradzić jeśli chodzi o uczucia... Barazie daj sobie upust żalowi... wypłacz się potem zastanów czy warto się z takim wiązać i czy nie zasługujesz na lepszego:*

Gość Daj czas czasowi

On czekał na mnie tak długo, a potem zrobił takie świństwo. tzn? czekał na seks? czy czekał, bo nie byłas pewna czy byc z nim czy nie?

Nie da sie. I bedzie bardzo bolalo przez jakis czas. Pewnego dnia jednak przestanie i wtedy zrozumiesz, ze dobrze zrobilas odchodzac bo przynajmniej nie marnowalas na niego czasu i nie czekalas na kolejne zdrady.

Gość kartezjuszowa
Czekał na mnie bo nie byłam pewna czy Go kocham. Szłam na studia daleko od domu i Niego, dał mi wolną rękę. Sama miałam zdecydować. Po pół roku się spotkaliśmy i byłam pewna, mimo jednego ekscesu z innym, że nie wyobrażam sobie, życia bez Niego.