Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze mam kota...

miał ktoś moze kiedys osołustne zapalenie skóry dermatoza okołoustna?

Polecane posty

Gość wiem ze mam kota...

ile leczyliscie??

jakie sa tego objawy? Mnie sie cos robi z ustami,sa bardzo spiezchniete i pekaja i musze zdzierac warstwe naskorka ,czy to cos takiego? Nie bylam u dermatologa i nie wiem co to takiego.

Gość cześć marynia

Dziekuje za porade ale ja juz stosowalam chyba wszystko co mozliwe,ten balsam i pomadke o ktorej piszesz tez,poczatkowo balsam pomagal,ale w tej chwili juz nie. Chyba bede sie musiala pofatygowac do dermatologa,bo to bardzo wkurwiajace jest i bolesne zrywanie tych skor,ciekawe dlaczego dopada mnie to od kilku lat ale sezonowo,zaczyna sie w porze jesiennej a konczy na wiosne,co to za cholerstwo?skad sie to wzielo?

Gość wiem ze mam kota...
te spierzchniete usta to nie dermatoza. mi chodzi o taki takie cos jak na obrazku który załączyłam wyzej.

okey,odezwe sie w tym temacie,a isc musze napewno,bo mnie to bardzo przeszkadza w zyciu codziennym,zanim zajme sie robota,to musze najpierw pozrywac te cholerne skory,bo to stalo sie juz moja fobia. A przepraszm ,co ci dermatolog powiedzial? i co zaaplikowal? Ja to ide z nastawieniem ,zeby sobie darowala wszelkie smarowania,skrzypy pole,witaminy w kapsulkach wszelakiej masci,nawet masc witaminowa,kupiona nad morzem( bo tylko tam owa mozna dostac),wyprobowalam wszystko co mi tylko przyszlo do glowy,a moze jakas masc z antybiotykiem?