Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka u kresu sił

Moje dziecko nie sypia

Polecane posty

Gość matka u kresu sił

od 3 dni nie sypia. ma rok. w dzien spi pół godz. w nocy okolo 3 godz i to wszystko. teraz tez nie śpi. Leży w łóżku i gapi się w ściane. Co ja mam zrobić?

Gość ja 1987
to moze idz z nim do lekarza bo to nie jest normalne;/

Gość matka u kresu sil
po co do lekarza? nie jest chore. Ładnie się bawi i dovrze się rozwija. Tylko spać nie chce mimo że oczy mu sie zamykają ze zmęczenia.

Gość może może
ma koszmary i boi się zasnąć?

Gość ja 1987
to musisz sie przemeczyc i na sile ululac az usnie ze zmeczenia... dzieci maja taki okres ze chca poznawac swiat i "nie maja czasu na sen" ja mojego wtedy przytulalam i bujalam spiweajac kolysanki... najdluzej to 1,5 i spal ale nie popuszczalam jak sie wyrywal i prezyl itp...

Gość matka u kresu sil
nic nie pomaga. Nosze lulam spiewam czytam ksiazki glaszcze po pleckach woze w wózku klade sie obok nic nie śpi i tyle. Od 19 usypiam i dziecko nadal nie śpi z tym ze jest już zbyt zmeczone żeby wstac z łóżka więc tylko leży i się gapi dookola. Ostatnia noc byla jak hororr. po 3 godz wstalo wypoczęte i chcialo się bawić 2 godz poźniej bylo padniete i ciagle sie wywracalo ale nie poszlo spać. Zasnęlo kolo 9 rano dopiero, ale po pol godz znów wstalo.

Gość ja 1987
a dawalas herbate z melisy? kurcze to ty masz przerabane! a nie mozesz zostawic go w lozeczku moze pojeczy i sam zasnie!

Możesz kupić syropek homeopatyczny SEDALIA.....można go podwac niemowlętom nawet a u mojego brata gdzie maleństwo miewało podobne problemy-pomogło....

Gość arnika877
Moze za krotko przebywa na powietrzu? Zmeczyc go bardziej ;-) Jak juz chodzi to prowadzac za raczke po parku/lesie etc... Moj tez ma rok ale spi ladnie(tfu tfu...)2x w dzien i w nocy 12h. A moze Twoj wlasnie zacznie chodzic?Albo dopiero zaczal i jest ta nowa umiejetnoscia podekscytowany?