Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Troszkę z innej strony

Teściowie zmieniający się po jakimś czasie

Polecane posty

Gość Troszkę z innej strony

Pewnie temat już był nieraz ale chciałam zadać pytanie z trochę innej strony. Czy wasi teściowie się zmienili w sensie na gorsze? Po ślubie może po zamieszkaniu z nimi. Czy najpierw byli mili a potem dopiero pokazali pazury? Jak myślicie dlaczego tak się dzieje?

Wszystko było ok póki nie zamieszkaliśmy razem z naszym nowo narodzonym synkiem :) Zaczęło się. Kłótnie i awantury bo coś nie zrobione, bo coś leży w innym miejscu. Wytrzymaliśmy pół roku i nigdy więcej ! Przynajmniej dobrowolnie :) Mieszkałam u teściów. Młodzi muszą mieszkać osobno. Wynajeliśmy mieszkanie i choć płacimy dużo a tam mogliśmy mieszkać za darmo nie zamieniłabym tego na nic. Przed ślubem było ok. Teraz też jest - jak mieszkamy osobno :)

Gość tak na zdjęciu
pociesznego masz synka :) chyba ma radość w oku po Tobie

Gość kobiety weźcie
pod uwagę że zwalacie się do domu innej kobiecie, włazicie jej w paradę, nie jest już jedyną gospodynią w domu - to wkurza. W dodatku płaczące dziecko, wasze graty porozkładane w domu, sypiacie pod jej dachem i jej synem :o Dlatego młode małżeństwa powinny mieszkać same - bo wszyscy się męczą i takie relacje robią sie toksyczne.

ja mieszkałam półtora roku z teściami przed ślubem-bywały spory,fochy,miny.jakoś wytrzymałam ale po ślubie zamieszkaliśmy tam tylko ok 2 tygodnie do czasu podpisania umowy na mieszkanie-nie było ciekawie..teraz nasze relacje to totalny zwrot-zawsze dużo tematów do omówienia,uśmiech,miłe zachowanie.w naszym przypadku wyprowadzka wpłynęła na dobre-to oczywiste.