Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natka-83o

6 testów się myliło?

Polecane posty

Gość natka-83o

hej, nie wiem co sądzić, od dwóch miesięcy mam nova ring, nie był nigdy poza pochwą nawet na 5 min. Jednak urosły mi piersi, co jeszcze rozumiem, ale od tygodnia mam mdłości i potworny apetyt. Jak w temacie, w różnych odstępach czasu robiłam testy - 6 negatywnych. Byłam u ginekologa, badanie "ręcze", nie pod kątem sprawdzania ciąży. Ale sie zastanawiam skąd te mdłości. Czy jest jakaś szansa na ciąże? Powiedzcie coś, bo ja juz sie martwie...

Gość odpowiadam...
hej ja tez mialam pare miesiecy temu Nova ring po tygodniu wyjelam bo mialam okropne mdlosci, zawroty glowy, ogolnie zle samopoczucie moze po prostu tak dzialaja na ciebie hormony? mysle ze 6 testow sie nie myli a mdlosci to nie zawsze oznaka ciazy....

Gość natka-83o
dzięki za odpowiedz, właśnie też się pożegnałam z krążekiem, lekarz kazał. troche szkoda, bo super wygodny, ale miałam straszne wypryski, puchłam i młdłości pewnie też przez niego. dzieki.

Gość natka-83o
podniose...

Gość do autorki tego tematu
Takie objawy wskazują na niezbyt pozytywne działanie na Ciebie hormonów - zapewne Twój organizm "myślał" że jest w ciąży - stąd objawy.

Gość natka-83o
nie pomyslałam nawet o tym:-), dzieki. Ale krążek wyjęłam wczoraj wieczorem, a mdłości dalej występuja. Poziom hormonów jeszcze pewnie pozostał...

Gość studentka biologi
oczywiscie ze pozostal bo hormony tak prys.. i ich nie ma nie dzialaja kraża w naszym organizie dlugo... wiec mozesz ttroche poczekaz az objawy mina..

Gość olka-82...
Chyna jest problem, ponieważ dalej mnie mdli(zapach kawy), pomimo tego, że w czwartek wyjęłam krążek. i krawienia z odstawienia brak:-(. nie wiem co sie dzieje, martwie sie juz nie na zarty.