Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mar_tes

co z puszystymi?

Polecane posty

Gość Mar_tes

to że mamy kilka kg więcej tu i ówdzie skreśla nas totalnie? Tak mówicie o mądrych, inteligentnych, wykształconych dziewczynach... każdy z was taką chce. Ale kilogramy nas skreślają, jesteśmy gorsze?

jako kobieta szczupła stwierdzam, że wszystkie kobiety są cudowne :) trzymajmy się razem,bo do nas świat należy :D

Gość karburator
kochanego ciała nigdy za wiele, ja lubię takie

Gość Mar_tes
Uważam siebie za zadbaną kobietę, w tej kwestii nigdy nikt mi nic nie zarzucił.

Mało tego, ze mysi byc chuda! Musi byc mazymalnie wydepilowana, extremalnie wysportowana, erudycznie inteligentna.... ło matko, straszne czasy nastały dla normalnych kobiet :(

Gość Mar_tes
faceci w tych czasach dziwne wartości doceniają.

Gość Mar_tes
a inteligencja na boku? czy w ogóle nie ważna? laska ma byc tylko do bzykania czy do rozmowy i życia codziennego?

Wziąwszy pod uwage, ze faceci czesciej bzykaja, niż inteligentnie rozmawiają (tak, onanizm tez wliczam!!!), to laska jest do bzykania :)

Gość Mar_tes
no tak, oczywiście. Lepiej bzykać się z tępą lalunia niż inteligentną kobietą, bo jeszcze wjedzie na ambicje i dopiero duma będzie urażona/.

Jako kobieta przy kości stwierdzam, że gorsza nie jestem, bo na zainteresowanie panów i pań nie narzekam :P Tutaj chodzi chyba o nastawienie do świata i siebie. Żaden facet nie chce laski, która dzień w dzień będzie się użalać nad sobą i przeżywać, jaka to ona nie jest gruba.

Gość Mar_tes
nie no to jest sprawa oczywista. akceptacja swojego ciała to jedno,ale akceptacja innych to druga kwestia.

Dear, masz racje. Tyle ze faceci boja sie kobiet pewnych siebie :D Mozesz byc puszysta, albo chyba, niewazne. Jesli roztaczasz wokol siebie aure "twardej baby" znajacej swoja wartosc, to te "chlopy" sie normalnie boja podejsc ! Sprawdzone und potwierdzone :D

Gość Mar_tes
gdybym nie była pewna siebie, nie osiągnełabym tego co mam. Nie jestem jakąs tam nadętą grubaską. Jestem inteligentną kobietą z klasą. nie mogę chodzić z glową opuszczoną do ziemi

Wiem DD.. Zauważyłam, że jak koleś nie jest co najmniej tak pewny siebie jak ja, to wymięka i się boi zagadać.. No ale trudno ;) Mam taki charakter, że na mnie potrzeba mocnej ręki, heh ;).

wiesz co, ja też jestem gruba i jakoś ciągle się ktoś kręci wokół mnie. Myślę, że to kwestia tego, jaka jesteś. Nie mam kompleksów.

Nie totalnie ale na pierwszy rzut oka. ;) nie robią wrażenia. Co innego poznać dla czego, choże ogrodowe... trzymają się razem. ;)

Gość Mar_tes
intryguje mnie dlaczego mężczyźni nie doceniają takich wartości jak inteligencja, życiowa zaradność, odpowiedzialność. zwykle interesują się kobietą ze wzgledu na jej wygląd,a później marudzą, że nie da się z nią pogadać, że tępa,taka czy owaka

Bo faceci są bardziej skomplikowani niż si wydaje ;) I nikt nie jest w stanie odgadnąć, co tak naprawdę nimi kieruje ;) Ale, jak w każdym gatunku, wśród nich też są wyjątki :P!

Gość Mar_tes
tępym dzidom wstęp wzbroniony

Gość Mar_tes
oczywiście że są wyjątki. Nie wrzucam wszystkich facetów do jednego worka. Nie jednego takie spotkałam, no ale niestety jakoś na dlużej nie przypadki mi do gustu.

Mar_tes intryguje mnie dlaczego mężczyźni nie doceniają takich wartości jak inteligencja, życiowa zaradność, odpowiedzialność. zwykle interesują się kobietą ze wzgledu na jej wygląd,a później marudzą, że nie da się z nią pogadać, że tępa,taka czy owaka no coś Ty? w ogóle się nie zgadzam. Jak facet ma w głowie gąbkę to szuka podobnej dziewczyny. A jak myśli, to spotyka się z inteligentnymi kobietami. Może mam niezwykłe szczęście.

Gość Mar_tes
devialar, masz rację, a szczęście jeszcze większe;)