Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mar_tes

co z puszystymi?

Polecane posty

Gość takie mam pytanie...
czy kobiety puszyste są płytkie? bo mam małego członka 13cm i nie wiem czy dogodzę puszystej?

Gość położna22
czy chuda czy puszysta nie ma reguły do tego ile cm ma jej pochwa.

Gość położna22
czyżby Pan chciał się czymś pochwalić? :-p

To za ciężkie klimaty jak dla mnie. Zaraz rozdepczą mnie te kluchy, które już dawno zapomniały co to jest życie erotyczne. Wypierdalać i użalać się nad sobą w tematach o grubasach.

Gość położna22
drogi kolego, chyba nie nam oceniać życie erotyczne innych osób, taka tylko sugestia. Z zajęć z seksuologii pamiętam, że grubsze kobiety są zdecydowanie lepsze w łóżku. a z tego co prześledziłam temat, to żadna z tych kobiet nie wykazała aktu desperacji i nie użalała się nad sobą. Mistrz cientej riposty-wolę nie pytac gdzie ten kapelusz wkladasz ;-)

hej! a jak jest ze mna. mam 166 wzrostu waze 45 kg moje wymiary to 86 65 85 dodam, ze moja waga jest naturalna. nie patrze na kalorie

Gość położna22
czyżby zamiast wzrostu dostało się cos w zamian? ;> koleżanko milutka23, na pierwszy rzut oka stawiam diagnozę: "obsesja"!! Anoreksja czeka na rogiem. Niestety każda z moich pacjentek z anoreksją za wszelką cene wmawiała że się nie odchudza, że nie liczy kalorii...

Tak droga koleżanko, nie nam oceniać. Tylko jak wytłumaczysz fakt, oświecona że tak ochoczo ludzie dzielą się z tym co powinno lub nie, (bo już sam zgłupiałem) w sferze intymnych doświadczeń zostaje, wręcz wywłóczone na światło dzienne?

he he! tylko prosze, bez tekstow o anoreksji. ja jestem przerazona, ze ostatnio schudlam trzy kilo. staram sie utrzymywac stala wage. tylko, ze u mnie jest odwrotnie. ja musze jesc regularnie i sie pilnowac zeby nie zapominac. chce miec te piec kg wiecej.

Gość położna22
Nowy w mieście, coś kiepska składnia zdania Ci dolega, jaśniej proszę ;-) milutka23, w takich kwestiach kierunek lekarz,a nie internet.

Kurcze, o co chodzi?? ja czytalam tan temat od poczatku. zainteresowalo mnie w jaki opisujecie laski chude a jak grubsze. zadalam pytanie, bo bylam ciekawa Waszwj opini i tyle! Az sie przykro robi, ze tak nastawieni jestescie. Chce pokazac, ze sa dziewczyny, ktore zazdroszcza Wam figur. Dobra ide spac. Dobranocki!

Gość położna22
temat się zniesmaczył przez pewne osobniki. Nie przejmuj się niczym. Ale radzę odiwedzić lekarza, czy czasem jakaś anemia się nie wkradła, no i zapewne pomoże w ułożeniu odpowiedniej diety dla Ciebie;) pozdrawiam i dobrej nocy

Nie przepraszaj tylko staraj się nie roztyć jak napisałaś. Jedz utrzymuj wagę, bądź cool, żyj jednym słowem a że jest to wszystko co przeczytałaś, przesiąknięte sarkazmem, ironią i jak najbardziej cynizmem, Ciebie na pewno nie dotyczy. :)

Gość położna22
nie czuj się urażony, po prostu zbyt ostrych słów czasem używasz