Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złamane__sercee

wkrótce pewnie

Polecane posty

Gość złamane__sercee

bede uprawiała sex z moim chłopakiem nasz 1-wszy raz we dwoje...jestem ładna dziewczyna ale mam bardzo obwisły biust mimo moich 20 lat zawsze taki był rozmiar 36D wstydze sie;/ nie wyobrazam pokazac piersi chłopakowi stosowałam balsamy cwieczenia i nic

Jeśli Cię kocha, nie będzie mu przeszkadzał Twój biust :)

Jesli cie kocha , bedzie kochal twoje piersi jakie by nie byly:) dla niego beda idealne, bo sa czescia kobiety ktora kocha;)

Gość złamane__sercee
myslałam o tym zeby kochac sie w staniku ale nie wiem jak to na dłuzsza mete bedzie wygladało;/ operacja odpada nie stac mnie zwyczajnie

to jest problem tylko i wylacznie w Twojej głowie.. jak cie kocha nie bedzie mu to przeszkadzalo, pokocha i twoje piersi.. czesto ten problem mamy tylko w glowie.. ja mam male piersi i spiczaste;/ nienawidze ich , ale dla mojego faceta są Boskie... KOcha mnie i podobam mu sie taka jaka jestem mimo,ze sama sie sobie nie podobam... facet zakochany, kocha swoja kobiete w calosci , mimo jej kopleksow

Gość złamane__sercee
up

Gość złamane__sercee
ale te piersi sa ochydne jak u starej kobiety ktora urodziła kilka dzieci;/ to nie jest tylko moja opinia pokazywała biust siostra tez uwazaja ze jest obwisły i nieładny bo chciałam zeby uczcuiwie powiedziały i nie słodziły;/

Gość złamane__sercee
up

jesli kochasz jego a on ciebie... to nie bedzie zadna bariera... on cie kocha taka jaka jestes.. a jej sie nie musza podobac, nie skupiaj sie na tym fakcie.. to ma byc szczegolny moment a zobaczysz ze on poprostu cie pokocha w calosci:)