Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caresiatko

Czy to dobry prezent

Polecane posty

Gość a po co im waga czajnik
spoko ale waga?????????? ja zrobilam taki prezent znajomym ze az panny mlodej mama sie poplakala:)

Gość Caresiatko
no to co mam kupić ze sprzetu AGD??

Gość albo mikrofalowkie

Gość Caresiatko
tak sobie mysle ze takie rzeczy jak blender żelazko robot odkurzacz sie powtorza a o czajiku i wadze nikt nie pomysli

Gość a nie sądzisz
że może łatwiej zapytać.... blender fajna rzecz, ale może ktoś już ma. podobnie jak wagę łazienkową. zapytaj po prostu co z drobnego AGD najbardziej by ich ucieszyło. może ta waga a może toster

Gość a nie sądzisz
to już chyba inny przedział cenowy jak widzę ;) ekspres fajny ale moja kumpele odmówiła takiego prezentu bo później te wkłady pioruńsko drogo wychodzą

Gość Caresiatko
co Ty tylko nie ten expres po obliczeniu kawa z tego cuda kosztuje ok 5 zł. Musisz kupic wkłady a jak ich nie masz to lipa kawy nie ma....wiec gr nie warta swieczki. Kurcze wałsnie nie chciałabym dzwonic i sie pyta hej co chcecie bo to tak lipnie troche oni pewnie powiedza ze obojetnie

może lipa trochę ale trzeba się przemóc. jak szłam do kuzyna to zadzwoniłam z tym pytaniem i faktycznie usłyszałam "wszystko się przyda" no ale wtedy wiedziałam, że mam wolną rękę. powiedz im, że chciałabyś kupić im coś co będzie przydatne a nie kolejny sprzęt do schowania w szafie czy na pawlaczu. powinni zrozumieć intencję. a jak odpowiedzą, że wszystko jedno to już masz spokojne sumienie

Gość czajniki się psują
może być czajnik

Gość autorko a nie lepiej kasę
wagi za cholerę bym nie chciała dostac, poza tym nie każdy ma potrzebę posiadania takiego 'gadżetu', a czajnik można wziąc chociażby za punkty na stacjach paliw... ewentualnie zapytaj co by chcieli dostac- moim zdaniem to najrozsądniejsze wyjście

Gość Caresiatko
z tym ze slub jutro i głupio zadzwonic dzien przed zapytac co chca. Chodzi o to ze kasy mam niewiele a mam okazje kupic taniej cos z malego AGD

Gość a nie lepiej pieniadze w
kopercie? Znaczy no wiem, chcesz zaoszczedzic. Prezenty jakby nie bylo zawsze taniej wynosza. Ale lepiej, ze dasz mniej w kopercie niz prezent ;)

Gość a nie lepiej pieniadze w
przeciez to co w linku wkleilas jest warte 200zl!! Wow, to nawet nie wiedzialam (dopiero teraz zauwazylam). Spokojnie mozesz dac tyle i sie nie przejmowac ;)

Gość 1234567.......
waga tak ale jak już to kuchenna ...jest dużo przepisów gdzie podają w gramach a nie na szklanki wtedy waga jak znalazł :)...ten czajnik też jest ok