Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenciak

Czy picie energetycznych napojów jest szkodliwe?

Polecane posty

Gość STudenciak
Nie pobolewało mnie serducho do momentu kiedy sobie przypomniałem. Ale dziś dziwnie kołatało serce przez 2-3 sekundy mocno biło później lżej :o

Gość sesesedess
idac tym tokiem rozumowania to nie można by pić niczego i jeść też nie. Wszystko szkodzi, a to że przyspiesza bicie serca i podnosi ciśnienie to jest oczywiste bo w tym celu został wyprodukowany. Trzeba wiedzieć ile pić i kiedy. Jak ktoś ma wysokie ciśnienie to powinien ostrożnie dawkować albo zrezygnować. Nawet kofeinę można przedawkować więc to nie jest kwestia zrezygnowania ale zachowania umiaru

Gość alezalludzie jednaktowariaci
"Jak by było szkodliwe to by wycofali ze sprzedaży. Na pewno od tego sie nie umiera" RĘCE OPADAJĄ to musiała pisać osoba bardzo, ale to bardzo nieświadoma, połowa żarcia w supermarketach, jeśli nie 70% jest szkodliwa!!! SZKODLIWA! Wbij sobie to do głowy, te wszystkie gotowe dania, napoje gazowane, mięso, w którym nie ma mięsa tylko jakieś sterydy i inne g****o. Na jakim świecie ty żyjesz, że jesteś tak naiwny/a???? Oni trzepią kasę na takich tumanach jak ty, co to myślą "jakby było szkodliwe to by zabronili" buahahahahahahahahahhahaha Poczytaj choćby o aspartamie, który powoduje raka, twoje napoje energetyczne mają tyle chemii ile tablica mendelejewa! A wiesz dlaczego nie zabronią?? Kasa kasa i jeszcze raz kasa.

Gość gość
Teraz jest wszystko szkodliwe. Nie uważam żeby energetyki były bardziej szkodliwe od kawy lub napojów gazowanych. Pije bo lubię i mnie pobudzają. Najbardziej smakuje mi jeden chwdp :)

Gość gośćgość
Tak i to bardzo.

Gość gość
a ja uwielbiam kawe a energetykow nie lubie,mają taki sztuczny smak wspolczuje tym co nie lubią kawy,ze jej nie lubią(jak mozna?) a wolą jakies swinskie energetyki

Gość gość
Ja na przykład nie wiem jak mozna lubić kawe. Dla mnei jest ohydna. Jak rozrobie pół na pół z mlekiem i posłodzę 5 łyzkami dopiero staje się znośna. To już wole energetyka który ma mniej cukru niż ta znośna kawa. Tym bardziej że np. taki chwdp mi osobiscie bardzo smakuje i mógłbym pić nawet napój zwykły o takim smaku zamiast np coli

Raz wziąłem łyka tego energetycznego napoju, to od razu wyplułem. A kawę też piję z mlekiem, bo zwyczajna mi po prostu nie smakuje.

Gość Ona67
Nie jest kiedy pije się je z umiarem. Co najważniejsze pijcie tylko te dobre , wysokiej jakości i uznane na rynku. Ja piję Blacka i nie mam żadnych problemów. Serce nie wali, przede wszystkim pobudza. Polecam szczerze!