Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

59latek

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość moda na sukces
rada do wszystkich facetow - brac tylko loszke ktora sama na siebie zarabia, nie ma litosci dla leniwych ksiezniczek, tak znika problem finansowy w zwiazkach i pozwala skupic sie na JAKOSCI zwiazku i zycia I co polowa z forumloszek odpada w przedbiegach :classic_cool:

Gość pomocna renka
uwaga, prowokacja niszowych idiotow z f23, nie odpisywac!

Gość oldman cfelu z efe
skurrwiaj stuleju :D

Gość starcze problem żeniaczki
z miłości jest już daleko za tobą :) jedyna szansa dla ciebie na przytrzymanie MŁODEJ kobiety przy sobie, to wypchany portfel i sześciocyfrowe saldo na koncie. Tak więc przestań już fantazjować zwiotczały dziadku.

Gość taa miłość
czyż to uczucie nie jest ci czasem zupełnie obce??? Mylisz dziadek miłość z kopulacją :P zresztą z tym ostatnim bez wspomagacza pewnie coraz słabiej se radzisz :)

Gość yyyyyyyyyyy
łoo matko to nie jest tak że to tylko kobiety chcą ślubu. to kurcze nie one się oświadczają ( w naszej kulturze to jednak facet częściej dedyduje). Ja chcę wyjść za mąż bo potrzebuję przysięgi i tzw "ceremonii przejścia" .Zauważ że praktycznie w każdej kulturze jest mąż i żona i ślub. Czyli jest to jakoś uwarunkowane psychiczne i ludzie tego potrzebują. Jak ktoś nie chce ślubu ok. proszę bardzo ich prawo tak jak moim prawem jest to że ja takowego ślubu chcę, mój brat też chce bo się oświadczył niedawno i zanim się oświadczył był niesamowicie zdenerwowany a potem niesamowicie szczęśliwy po tym jak ona powiedziała tak :). Poprostu w momencie kiedy związek zaczyna wchodzić w poważną fazę należy sobie usiąść i spokojnie porozmawiać czego się chce i jeżeli okazuje się że nijak nie można się w tej czy innej ważnej sprawie dogadać należy no cóż się rozstać i życzyć sobie szczęścia a nie marudzić że on ona chce/nie chce ślubu/dzieci/psa/kota/ i tyle.

Oj dziewuszki nie napinajcie się tak bardzo. Pauka stoi mi całkiem prężnie i jeszcze długo postoi. Zapewne i w jakimś trójkąciku by się jeszcze sprawdziła.

Gość generalizujesz
Jeśli sie z moim lubym chajtne to głównie z powodu kredytu hipotecznego

Gość ARENNNKA z.
moda na sukces Podsumuję twój ideał kobiety, pewnie pragniesz aby wszystkie takie były A więc idealna kobieta - jest loszką (dla wyjaśnienia to świnka która wyszła z wieku prosiaczka) - nie jest księżniczką - zarabia i ma kupę kasy - najbardziej uwielbia i kocha starych facetów którzy przecież mają prawo do miłości i potrafią z siebie coś dać (co ???) - za nic ma tych młodych zdrowych bo tacy nawet nie umywają się do tych starych - jeśli jednak zerka na młodych i zaradnych, to jest zgorzkniałą samotną wywłoką której żaden stary facet nie chciał bo każdy się na niej poznał - nie jest materialistką , facet jest nie po to aby się ustawić i dlatego wybiera starego biedaka ale nie ma problemu , loszka pracuje , ma kasę i swojego niekasiastego emeryta na fajnym konsumpcyjnym poziomie - nie może mieć stoolejaskiego podejścia o czym świadczyłoby gdyby uczucia ulokowała w facecie młodym i zaradnym, potrafiącym zarabiać kasę

Gość biedny jesteś dziadek
pewnie jesteś rozwodnikiem

Nie nalegałam na ślub wręcz odwrotnie, starał sie o mnie mój facet i tyle. Nie marudźcie, kto by wam prał gotował i dzieci wychowywał.

Mój ideał: - nie jest materialistką - ślub nie jest jej główny celem życiowym po którym osiąga katharsis i spełnienie - można z nią pogadać na kazdy temat czyli musi być w miarę inteligentna - w łóżku musi obciągać z połykiem i czasem dać się posunąć analnie - mile widziane trójkąty z innymi paniami A tak poza tym to nic więcej nie oczekuje.

Gość yyyyyyyyyyy
hehe sugeruję gumową lalę z łączem do wikipedi :D

Gość jaki stary taki głupi
żałosny z ciebie stary cap, na dodatek obrzydliwy :P:P:P:P:P normalna kobieta będzie wiała od ciebie, przy sobie to możesz zatrzymać tylko desperatki i nimfomanki, którym wszystko jedno z kim, byle miał kutasa, nawet w ćwierćwzwodzie :P

Gość ARENNNKA z.
moda na sukces traktuję dosłownie że mnie żegnasz czule To miłe że masz upodobanie do czułych pożegnań dla samotnej zgorzkniałej wywłoki , bo taka jestem w twoim wyobrażeniu, a jednak czulisz się do mnie przy pożegnaniu, jakie to miłe więc bardzo dziękuję za czułości.

a ja sie tak zastanawiam jak to jest z tymi facetami ze oni z wiekiem wcale nie madrzeja hmmmm Dziwne bo zawsze mi sie wydawalo ze z wiekiem to czlowiek nabywa jakies oglady, madrosci i pokory do zycia a nie mysli o durnotach:] A tu prosze zywy dowod na to z e im starszy tym glupszy. Facet stoi juz nad grobem ale jeszcze mu durnoty w glowie i jakies wywlekanie frustracji z przeszlosci. Hmmm no to ja ci powiem kolego ze wy nic nie musicie he he he jak bys niezauwazyl to sami ciagniecie do tego oltarza no ale ciebie sie juz tonie tyczy bo w tym wieku to ty se lepiej miejsce na cmentarzu wykup he he he he A do wszystkich narzekajacych na slub hmmm przymusu przeciez nie ma, niechcecie to nie ale moze sa ludzie co sobie to cenia i nie rozumiem po co te dyssskusje. Zawsze mozecie wiesc piekne i upojne zycie kawalera i bedzie git. Szkoda tylko ze pozniej zostaje sie kawalerem do konca ale juz nie pieknym i wcale nie upojnym, za to z piekna laska przy boku o pieknym smuklym ksztalcie. Szkoda tylko ze ta piekna smukla laska nie zrobi herbaty w potzrebie bo niestety przedmioty martwe maja to do siebie ze sa martwe:) Cale zycie z laskami hmmm bezcenne. Za wszystko inne zaplacisz z emerytury 400 zlotowej:]

Gość yyyyyyyyyyy
ależ dlaczego od razu się nie podoba :D ja poprostu znalazłam idealną kandydatkę:P no możemy dodać interfejs głosowy żebyś mógł sobie z nią porozmawiać. może wyglądać tak jak ją sobie zaprojektujesz nie będzie się starzeć ( znaczy będzie bo soft starzeje się trochę szybciej niż ludzkie ciało ale co tam na pierwszy rzut oka nie zauważysz a i sie nie obrazi jak na nowszy model wymienisz a w miedzy czasie zawsze można robić aktualizacje) nie będzie materialistką. będzie w miarę inteligentna i z całkiem szeroką wiedzą choć nie zawsze do końca sprawdzoną nie będzie marudzić że nie lubi takiego lub innego seksu nie będzie się przejmować innymi kobietami nie będzie się też oglądać za innymi facetami utrzymywać będzie się sama bo nie je, nie pije nie ma potrzeby żeby łazić na zakupy chyba że sam zdecydujesz że chcesz żeby miła seksi bieliznę to jej wtedy kupisz :D.

- nie jest materialistką - ślub nie jest jej główny celem życiowym po którym osiąga katharsis i spełnienie - można z nią pogadać na kazdy temat czyli musi być w miarę inteligentna - w łóżku musi obciągać z połykiem i czasem dać się posunąć analnie - mile widziane trójkąty z innymi paniami o zesz kuzwa to wypisz wymaluj wiekszosc tirowek do tego opisu pasuje, wystarczy jechac i zaplacic i bedziesz mial wymarzona partnerke. Nie rozumiem w czym masz problem i poco wylewasz te frustracje zyciowe? Co na trumne nie masz czy jak? Mamy zrzute na forum zrobic? Jak bedziesz mily to moze ktos ci sypnie. Kup sobie miejsce na ladnym cmentarzu w ladnej czesci i bedzie git. A i jak zaczniesz sie myc to zycie bedzie latwiejsze:P

Tirówki raczej są materialistkami i nie są zbyt inteligentne więc przemyśl zamiast coś napiszesz. A tak swoją drogą to gdy brak argumentów to zawsze wyjeżdzącie z tymi trumnami i pogrzebami? A moze lepiej się nie błaźnić i nic nie pisac udając że się nie widziało tematu. Robicie z siebie tylko większe idiotki niż jesteście.

Gość moda na sukces
widzac po poziomie bulwersacji potwierdza ze daleko wam do idealu. Facet potrzebuje milosci czulosci o ostrego ruchanka zeby odreagowac i czuc sie potrzebny...Dlatego sie zeni. A kobiety, no coz? Po krotkim okresie nasycenia sie swoim menem, pragna prestizu finansowego, spolecznego, najlepiej poprzez lozko. To nie faceci daja dupy za prace, awans, szanse na wejscie w rodzine :P

Gość yyyyyyyyyyy
no ale ja ja ja znalazłam idealną kandydatkę :D i nawet z uzasadnieniem a ty nic ???

Gość do 59latka
jednak chyba musisz trochę urealnić swoje zestawienie wymagań od kobiety, bo inacze żadnej nie znajdziesz więc albo zrezygnuj z inteligencji u kandydatki, albo musisz zgodzić się na to że kandydatka jest materialistką innej opcji nie masz

Gość yamin
wspólczuje Ci,że nigdy prawdziwie się nie zakochałeś...gdyby było inaczej nie zadawałbyś takich idiotycznych pytań na forum...

Gość yyyyyyyyyyy
moja kandydatka by się nawet o tą zdradę nie zapytała a ty ją ciągle ignorujesz. Ale ponieważ jest idealna nie ma o to żalu. Nawet nie to że wybaczyła, bo ona nie jest w stanie powziąć urazy :P

Gość do 59latka
wreszcie napisałeś coś z czym się zgadzam, nawet sama bym tak napisała że ideałów nie ma i my dlatego was zdradzamy