Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betrissss

Jest coś czego zazdroszczę dziewczynom z nadwagą!

Polecane posty

Gość betrissss

Chcialabym wyglądac jak wiekszośc dziewczyn, z wystającym brzuchem, z kilkoma kg nadwagi... dlaczego? nie dlatego ze to pięknie wygląda, bo nie wygląda a dlatego, ze z takiej kobiety można uformować naprawde piękną babkę. Wystarczy odpowiednia dieta plus odpowiednie ćwiczenia i ta nadwaga moze sie zamienic w boskie ciałko, nie tracąc przy tym swojej naturalnośći. Wystarczy spojrzeć na taką Monike Bellucci, Beyonce, Shakire ... one są normalne, nie wystają im kości, ale mają super ciała. Nie sa ani chude ani grube - wystarczą cwiczenia. One tez kiedys miały nadwage, tez z tym walczyły i dały rade. Ja mam niedowage, od 3 lat próbuje przytyc i po prostu nie mogę. Obżerac sie nie obżeram, bo nie jem z przyjemnością. Nie potrafie zjeśc tyle ile bym chciała a diety, odzywki, fast foody, jedzenie po kilka razy dziennie nie przynosi efektów. Waże zaledwie 49 kg przy 170 cm. Jestem chuda i watpie bym osoągnęła swoją wymarzoną wagę 55 gk - trudniej jest przytyc niż sie odchudzić. Cwiczenia? sprawiają ze trace ostatnie cm tłuszczu jakie mam, zamieniając je w mięśnie - wyglądam wtedy jeszcze gorzej... Chciałabym miec nadwage i w ciągu pół roku wyrobić sobie super ciało :( skad ta refleksja? niedawno zobaczyłam zdjęcie mojej "grubej" kolezanki... ma boskie, normalne, zdrowe ciało... dieta, cwieczenia i wygląda 5 razy lepiej ode mnie...

Gość betrissss
gratisowe porcje z fast foodów to ja mam... tego nie musze im zazdrościć...

Gość Ewellinka
kupuj odżywki dla kulturystów, przytyjesz po tym na pewno bez względu na to czy będziesz ćwiczyć czy nie. Tzn. jak będziesz ćwiczyć to nawet lepiej, bo pięknie ukształtujesz mięśnie. Chodzi mi oczywiście o odzywki wysoko białkowe. Jeśli masz kasę, to możesz kupić przez internet np.FitLine (Shake)

>> Monike Bellucci, Beyonce, Shakire ... ehhh te nastolatki i ich bravo problemy :o

Gość betrissss
nastolatka nie jestem chyba ze dla Ciebie 22 lata to jeszcze dziecko. NIe, to nie sa moje idolki ale jedyne kobiety ktore wpadły mi do głowy jak o tym myslałam. odżywki? myslisz ze ich nie jadłam? jadłam i bez cwiczen one gówno pomagaja. Tak przytyłam, bo rozepchałam sobie żołądek, przytyłam az 3 kg i po miesiącu znow miałam swoją wage, bo cała woda ze mnie zeszła, a bez cwiczen nie da sie tego w organiźmie utrzymać. Jeździłam na rowerze, zeby wyrobic sobie nogi - schudłam 2 kg zamiast przytyć na miesniach. Nadal jeżdze, ale waga juz nie chce skakac. Brak mi pomysłów... odzywiam sie zdrowo, jem naprawde dużo (nie pochłaniam całych tortów lub 2 zestawów w mcdonaldzie) ale staram sie... i gówno :/ naprawde wolałabym być grubsza i po prostu schudnąc...