Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

kto ma teraz bałagan w domu??

Polecane posty

Gość balagan mam mega
ja, i co najgorsze zawsze mam sterte kubkow brudnych w pokoju, dopiero jak mi sie koncza czyste to je wszystkie zanosze do kuchni i myje.. potrafie miec z 20 poustawianych brudnych :/ wlacze z tym od wielu lat.. ogolnie to nie wiem skad sie to bierze..

jak mozna miec zawsze porządek??? nie masz ciekawszych zajęć??? jak mozna ciągle sprzątac?

Ja mam bałagan :( aż wstyd sie przyznać po całym tygodniu w piątek zawsze mam bałagan.....i wtedy w sobote jest wieeelkie sprzątanie..........i tak w kółko.......

Ja tez nie panuje nad bałaganem.Lubię mieć porządek , ale w tygodniu nie ma czasu na bieganie z odkurzaczem. Poza tym ja poprostu jestem bałaganiara, nie umiem z tym walczyć, mąż też bałagani.........

ja podobnie, sprzątam w sobote.. bałaganiarstwo mam w naturze:p sukinsyn, juz robie!!!!!!!!chwile!!

Gość czyściochpodwórkowy
u mnie bałagan :) jak zawsze

elwirrka 15 sprztam zazwyczaj po pracy :) chodz czasem jestem zmeczona, to odkladam to na pozniej ale jestem zdanie "co masz zrobic jutro zrob dzis" mam male mieszkanie i wiesz im wiekszy bałagan tym sie wogole nie odnajduje :) wiec wole sprztac codziennie po trochu bo im czesciej tym mniej.... :))

a ja ciągle sprzątam i ciągle mam bałagan.Porządek jest tylko dopóki M i córka nie wrócą 😭

Ja chyba tez będe musiała naucxzyć sie sprzątać po pracy bo jak przyjdzie dziecko do tego wszystkiego to już wogóle zginę:)i ciężki będzie mój los:)

Gość 1234567.......
ja w zasadzie nigdy nie mam bałaganu w domu no chyba że jest remont mam dom więc np pokój na dole gdzie zazwyczaj przyjmuje gości oglądamy tv zawsze staram się utrzymywać w czystości ale wystarczy że 2 razy w tygodniu odkurzę czyli w ciągu tygodnia i w sobotę no i kurz z mebli ....w kuchni zawsze mam porządek mam na tym punkcie małego hopla ....zanim wyjdę do pracy zmywam po śniadaniu :) mamy podział obowiązków ....dzieci sprzątają u siebie zawsze w sobotę a i w ciągu tygodnia jest u nich porządek ...łazienki lecę ja mycie podłóg różnie ale i mąż czasem leci na szmacie w ten sposób udaje mi się utrzymać porządek w całym domu ....mąż dba o porządek w kotłowni garażu razem robimy wokół domu

123456..... czyli wszystko u Ciebie chodzi jak w zegarku:) Tylko pogratulować organizacji:) no ale ja świeżą żoną jestem więc jeszcze sie naucze:)wszystko przedemną:)

Chyba nikt nie lubi bałaganu , ale co zrobic jak ,,sam''sie robi.Wogóle w bałaganie nie da sie odpocząć, przynajmniej ja nie umiem .

Gość 1234567.......
elwirrka 15.....masz rację ale wiesz to nie tak że wszytko chodzi jak w zegarku bo ja jestem osobą pracującą więc nie mam jak w pudełeczku wszystko poukładane ale wszytko przed Tobą .....mogę Ci dać jedną radę o małego wychowuj dzieci tak żeby pomagały w domu zacznij od tego że mają sprzątać zabawki po sobie a później z wiekiem dokładaj obowiązków ....ja np stoczyłam istny bój o to żeby każdy z moich facetów wrzucał skarpety do kosza na brudną bieliznę a nie zostawiał gdzie popadnie i oczywiście żeby były wywrócone na prawą stronę ale to są lata gadania aż w koncu dojdzie się do takiego stanu jaki ja mam

Gość wiesz magnolia
nie trzeba ciągle sprzątać, żeby mieć porządek! Wystarczy rzeczy odkładać na miejsce! Wypiłam herbatę - i odnoszę szklankę do kuchni. Zdjęłam sweter - i wkładam do szafy (a nie pod łóżko :-) ) Proste? Proste! 🖐️

Gość sylaaa..
W mieszkaniu nawet nawet porządek, ale... a szafie z ciuszkami to jest zawsze bałagan!!

Gość sylaaa..
No i jeszcze zmywanie naczyń :( jest dla mnie koszmarem.

mam wielki, wielki remont. kucie ścian, wymiana podłóg, więc bałagan niesamowity, oprócz kuchni, która jest już skończona - a w niej idealny porządek :)